Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източа Европа,

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източа Европа,
Коментари Харесай

Wizz Air отваря първата си база в Обединеното кралство, в Лондон Лутън

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източа Европа, през днешния ден открива първата си база в Обединеното кралство, на летище Лондон Лутън. WIZZ ще разположи един от новите самолети Airbus A320 на летището, увеличавайки оперативността по 42 маршрута от Лутън, в това число три нови направления до Тел Авив, Прищина и Кутаиси.

WIZZ чества 30 милионния пасажер по нискотарифните си линии от Лондон Лутън. Щастливата пътничка, идваща от Варна беше посрещната в Лутън с подаръчен двупосочен WIZZ ваучер.

За да означи тези значими стадии, WIZZ на драго сърце предлага на клиентите от Обединеното кралство специфична промоция до 20% по-ниски цени по всички 82 линии от мрежата в Обединеното кралство, до среднощ, на 22 юни.

Отварянето на база в Лондон Лутън съставлява огромна инвестиция за WIZZ в Обединеното кралство и разкриване на 36 директни работни места в самолетната компания. Местният екипаж на Wizz Air е подготвен по най-високите стандарти, а флотът на Wizz Air е един от най-младите в Европа, осигурявайки висококачествено прекарване за клиентите на всеки полет. Новият основан аероплан ще подкрепи оперативността и откриването на три нови предстоящи линии от Лондон Лутън: Teл Aвив в Израел; Прищина в Косово; и Кутаиси в Грузия, която е единствената директна връзки сред Кутаиси и Обединеното кралство. С новия аероплан ще се усилят и честотите на полетите по някои от най-популярните линии на WIZZ до Румъния: Сучава, ще се извършва пет пъти седмично; Констанца четири пъти седмично; и Яши - всекидневно.

WIZZ AIR - НАЙ-НОВИТЕ МАРШРУТИ ОТ ЛОНДОН ЛУТЪН

Дестинация

Дни

Начало

Цени от*

Kутаиси, Грузия

Четвъртък, неделя

18 юни 2017

GBP 23.99

Teл Авив, Израел

Вторник, четвъртък, събота, неделя

24 юни 2017

GBP 97.99

Прищина, Косово

Вторник, събота

24 юни 2017

GBP 30.49

Ангажимент към Лондон Лутън

През 2016 година WIZZ е превозила повече от 5 милиона пасажери по маршрутите си от Лондон Лутън, което прави WIZZ вторият по величина оператор на летището. През 2017 година Wizz Air ще разполага с съвсем 6.3 милиона места в продажба за своите линии от Лондон Лутън, което съставлява 13% растеж на годишна база.

Ангажимент към Обединеното кралство

Първият полет на Wizz Air през май 2004 беше от Катовице до Лондон Лутън. Днес мрежата на WIZZ в Кралството съдържа 82 линии до 42 дестинации, от 9 летища. През 2016, Wizz Air е превозила повече от 6.6 милиона пасажери по нискотарифните си линии от Обединеното кралство, което съставлява 30% растеж на годишна база и поддръжка за съвсем 5,000** локални работни места в асоциираните промишлености. От започването на активността на компанията, над 35 милиона пасажери са избрали да пътуват с WIZZ, възползвайки се от преимуществата на ниските цени от Кралството до Централна и Източна Европа.

Местата за новите линии са към този момент в продажба и могат да се резервират от единствено GBP 23.99* на wizzair.com.

Оуен Джоунс, основен корпоративен шеф на Wizz Air, съобщи: " Горди сме да отбележим откриването на първата WIZZ база в Обединеното кралство, на летище Лондон Лутън. Първият полет на Wizz Air през 2004 година беше от Лондон Лутън и от този момент ние превозихме от летището 30 милиона пасажери на ниските ни цени, стимулирайки локалната туристическа и авиационна промишленост, като в същото време ускоряваме бизнес партньорството сред Кралството и Централна и Източна Европа. Нашите нови интервенции от базата ни на летище Лондон Лутън ще основат редица локални работни места с WIZZ, а новите дестинации, добавени към мрежата значат още по-голям избор за пасажерите на WIZZ в Обединеното кралство с 42 известни маршрута до 18 страни, обслужвани от Лондон Лутън, и от ден на ден благоприятни условия за разкриване на Европа на ниските цени на WIZZ. Нашият приказен екип ще обезпечи чудесно пътешестване за всеки, който пътува с WIZZ на борда на самолетите на една от най-младите флоти в Европа. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР