Wizz Air искрено се извинява за закъснението и причиненото неудобство

...
Wizz Air искрено се извинява за закъснението и причиненото неудобство
Коментари Харесай

Wizz Air се извини на барикадиралите се в техен самолет пътници

Wizz Air откровено се извинява за закъснението и породеното стеснение на пасажерите на полет W6 4432 от Абу Даби до София на 25 май и удостоверява, че пасажерите могат да подадат заявление за обезщетение на формалния уеб страница на Wizz Air, което ще бъде оценено и обработено по отношение на използвания Европейски правилник.

Това оповестиха от самолетната компания във връзка случая, при който пасажери отказаха да слязат от самолет над един час, тъй като кацнал на друго летище. Полетът от Абу Даби до София, освен че закъснял с 3 часа, най-после се приземил във Варна. Това провокира недоволството на пътниците, които отказаха да пътуват с автобуси до столицата и барикадираха самолета. От министерството на превоза разпоредиха инспекция по случая.

„ Авиокомпанията прави всичко допустимо, с цел да сведе до най-малко непредвидените промени в полетния си график и да транспортира пасажерите до мечтаната дестинация допустимо най-скоро, като главен приоритет за Wizz Air остава сигурността на пасажерите, екипажа и самолета “, допълват от превозвача.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР