Winsta предлага едно от най-добрите потребителски преживявания в социалната мрежа(екранна

...
Winsta предлага едно от най-добрите потребителски преживявания в социалната мрежа(екранна
Коментари Харесай

Winsta – модерен Instagram клиент за Windows 10


Winsta предлага едно от най-хубавите потребителски прекарвания в обществената мрежа
(екранна фотография: Winsta)

Instagram е една от най-завладяващите обществени медии, защото разрешава на своите консуматори да споделят всичко от всекидневието си, най-красивите места в света и вълнуващи моменти. И всичко това може да стане още по-приятно за окото благодарение на голям брой лесни за потребление филтри.

Независимо какъв телефон имате, Instagram ще работи еднообразно добре. Що се отнася до потреблението на настолни компютри, можете да изберете уеб приложението, което обаче не предлага цялостна функционалност.

Но в секцията „ най-хубави Instagram приложения ” се намира Winsta – стратегия, основана особено за устройства с Windows 10 и предлагаща едно от най-хубавите потребителски прекарвания в обществената мрежа.

Winsta може да се конфигурира за секунди от Microsoft Store. След това ще би трябвало да се вкарат потребителските данни за Instagram (или Facebook).

Приложението Winsta е основано особено за устройства под ръководство на Windows 10
(екранна фотография: Winsta)

Графичният интерфейс е с тъмна тема, само че в случай че не ви харесва по този начин, може да я измененията от настройките. Главният прозорец на приложението се състои от непряк панел вляво и област за разглеждане отдясно. Основните менюта са: Home, Activities, Messages, Search и Explore.

Можете да добавяте истории, както и наличие към профила си посредством два специфични бутона в горната част на основния прозорец. Разделът „ Home ” е мястото, където се демонстрира наличието на Instagram, а в раздел „ Activities ” се виждат вести за лайкове, мнения и други консуматори.

Приложението разрешава да редактирате данните на акаунта, както и да се възползвате от голям брой други варианти в менюто „ Settings ”. Можете да въведете разнообразни аспекти по отношение на метода на ревизиране на истории, да блокирате консуматори, да активирате двуфакторно засвидетелствуване и други

Основният прозорец се състои от непряк панел вляво и област за разглеждане отдясно
(екранна фотография: Winsta)

Благодарение на своята композиция от деловитост и добър външен тип, Winsta се явява едно от най-хубавите Instagram приложения, налични за Windows 10.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР