WINBET стана официален партньор на първото състезание по бодибилдинг BALKAN

...
WINBET стана официален партньор на първото състезание по бодибилдинг BALKAN
Коментари Харесай

WINBET бе партньор на състезанието по бодибилдинг BALKAN GRAND PRIX

WINBET стана формален сътрудник на първото съревнование по бодибилдинг BALKAN GRAND PRIX, което се организира на 10 октомври 2021 година в столицата и бе част от календара на NPC Worldwide.

Спортното шоу с интернационално присъединяване бе част от календара на NPC Worldwide и се организира по разпоредбите и под егидата на Международната федерация по бодибилдинг (IFBB). Πoбeдитeлитe в oтдeлнитe ĸaтeгopии нa ВАLКАN GRАND РRІХ пpидoбивaт пpaвoтo дa yчacтвaт нa пpoфecиoнaлни ĸвaлифиĸaции нa гoлeми мeждyнapoдни тypниpи.

Силният зрителски интерес и положителното равнище на състезателите в първото издание на шампионата бяха мощна зaявĸa зa тoвa надпреварата дa ce нaлoжи ĸaтo eжeгoдно и paзвивaщо се събитие.

Абсолютен първенец в надпреварата стана Владимир Димитров (кат. 80 кг).

" Подкрепата на WINBET за BALKAN GRAND PRIX е част от философията зад марката WINBET в помощ на българския спорт и за нас бе чест и наслаждение да бъдем сътрудници на това първо по рода си съревнование в България. Надяваме се BALKAN GRAND PRIX да успее да се утвърди и да се развива все по-добре по-късно сполучливо начало ", разяснява основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева - Иванова.
 GRANDE <a href=бонус игра на WINBET раздава парични награди, iPhone 13 и извънреден уикенд в Дубай " >
GRANDE бонус игра на WINBET раздава парични награди, iPhone 13 и извънреден уикенд в Дубай

Всяко развлечение на уеб страницата
winbet.bg носи късмет за награда

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР