WINBET ще бъде основен партньор на големия международен турнир по

...
WINBET ще бъде основен партньор на големия международен турнир по
Коментари Харесай

WINBET ще бъде основен партньор на турнира по канадска борба WINBET Open


WINBET ще бъде главен сътрудник на огромния интернационален шампионат по канадска битка WINBET Оpen, който ще се организира на 3 декември 2022 година в Благоевград.

 

Над 150 състезатели от шест страни ще премерят сили в зала „ Скаптопара “ и ще се борят за наградния фонд от 11 600 лева на шампионата, който се провежда под егидата на Българската армрестлинг федерация, със съдействието на Община Благоевград.

 

До този миг присъединяване са удостоверили изявени имена в този спорт от България, Грузия, Румъния, Северна Македония, Германия и Косово. В надпреварата ще вземат присъединяване международните първенци Стефан Ленгаров, Йордан Цонев и Пламен Димитров.

 

Специални посетители на събитието ще бъдат легендата на канадската битка, четирикратният международен и петкратен европейски първенец Цветан Гашевски и рекордьорът на Гинес за най-вече набирания с една ръка Георги Гайдарджиев.

 

Турнирът WINBET Open ще обхване всички възрастови групи и категории и ще включва надпревари както за мъже, по този начин и за дами, както експерти, по този начин и ам a тьори. Записванията за присъединяване за фенове стартират в петък от 14:00 ч.

 

Схватките стартират в 11:00 ч., а входът е свободен.

 

 „ Благодаря на WINBET за поддръжката. За нас бе доста значимо да организираме както би трябвало първия сходен шампионат по канадска битка от сходна големина в Благоевград и с помощта, която ни оказаха WINBET и Община Благоевград имам вяра, че ще успеем да реализираме това. Надяваме се този шампионат да се трансформира в една добра традиция за града и за обичания ни спорт и да продължава да събира елита на канадската битка от България и чужбина “, показа уредникът на шампионата Любомир Миланов.

 

„ За нас е наслаждение да бъдем главен сътрудник на този първи по рода си шампионат. За WINBET поддръжката за спорта е част от философията на компанията ни и се простира надалеч оттатък главната ни активност, а канадската битка е спорт, в който България има доста значими достижения на международно равнище. Пожелаваме триумф на шампионата и на Българската армрестлинг федерация “, разяснява основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева-Иванова по време на събитието.

 

На фотографията от ляво – надясно: Световният първенец по канадска битка Стефан Ленгаров, основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева-Иванова, уредникът на шампионата по канадска борба  WINBET Open  Любомир Миланов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР