WINBET предлага на всички любители на електронните спортове на сайта

...
WINBET предлага на всички любители на електронните спортове на сайта
Коментари Харесай

Новата esports секция в сайта на winbet.bg стартира с happy hour

WINBET предлага на всички фенове на електронните спортове на уеб страницата. В този раздел на уеб страницата си, водещият български оператор предлага благоприятни условия за развлечение с мачове от някои от най-интересните международни лиги в десетте най-популярни видео игри, с директно лъчение на десетки дуели и благоприятни условия за спортни залози.

Секцията предлага мачове oт водещи международни лиги като ESL Pro League, LCK, LPL, GSL, eSoccer Live Arena и други за игрите CS:GО, FIFA, League of Legends, Dota2, Overwatch, Call of Duty, StarCraft, Rainbow 6, King of Glory и Valorant.

Kaкто при залозите за обичайните спортове, с изключение на единични, множествени и систематични предварителни
залози, клиентите на winbet.bg могат и да слагат залози " онлайн " до момента в който гледат директните предавания на мачовете, както и да употребяват функционалността Кеш-аут.

Подсекцията Резултати дава цялостна информация за изхода на към този момент приключилите срещи, а в подсекцията Предстоящи е оповестена подробна информация с идни събития за всяка игра. С едно кликване, потребителите могат да прибавят желаните от тях лиги и събития към своите листата на своите желания в подсекция Любими за по-бърз и комфортен достъп до тях в бъдеще.

WINBET отбелязва старта на новата секция за електронни спортове на уеб страницата с извънредно предложение за за дейните клиенти на
winbet.bg. Всеки понеделник от през днешния ден до 13 септември 2021 година в това число, потребителите, които слагат индивидуален, многоброен или систематичен залог от най-малко 20 лева в секцията eSports сред 18:00 и 20:00 ч. ще получат бонус от 20 лева за безвъзмездни залози за спортни събития от на уеб страницата winbet.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР