WINBET получи почетния знак на федерацията за изключителен принос в

...
WINBET получи почетния знак на федерацията за изключителен принос в
Коментари Харесай

WINBET с отличие от българската федерация по мотоциклетизъм

WINBET получи почетния знак на федерацията за " извънреден принос " в развиването на мотоциклетния спорт от Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ).

Отличието бе връчено по на церемонията за награждаване на първенците и призьорите на федерацията за 2021 година в Пловдив предходната вечер. Главният маркетинг шеф на WINBET госпожа Десислава Колева-Иванова получи почетния знак от името на компанията.

WINBET е главен сътрудник на федерацията и поддържа надпревари по мотоциклетизъм на писта, супер мото и ендуро в календара на федерацията през годината.

" От името на целия екип на WINBET бих желала да поздравя всички наградени през днешния ден, всички състезатели и тимове и несъмнено федерацията, по тази причина, че макар всички компликации, не престават да работят за обичания си спорт, да го поддържат и да го развиват ", показа по време на събитието госпожа Колева-Иванова.

" Благодаря на Българската федерация по мотоциклетизъм за професионализма им в работата по нашето съдействие, както и за този знак на почитание към нас като сътрудник и като компания, която интензивно поддържа българския спорт ", добави тя.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР