WINBET отново бе официален партньор на състезанието по бодибилдинг BALKAN

...
WINBET отново бе официален партньор на състезанието по бодибилдинг BALKAN
Коментари Харесай

WINBET отново бе партньор на турнира BALKAN GRAND PRIX

WINBET още веднъж бе формален сътрудник на надпреварата по бодибилдинг BALKAN GRAND PRIX, което се организира на 23 април 2022 година в столицата и бе част от календара на NPC Worldwide.
Състезатели от България и чужбина премериха сили и се състезаваха за оценките в 29 разнообразни категории пред многочислена аудитория, като събитието бе следено и онлайн в интернет.
Абсолютни първенци на BALKAN GRAND PRIX станаха Танита Георгиева в категорията Бикини фитнес, Христо Камбуров (Мъжка физика), Георги Кръстев ( Класическа физика) и Марио Диловски (Бодибилдинг). Специалната премия за най-хубаво театрално показване бе присъдена на Бернадет Мехмедов, която се състезава в категория Жени физик.
„ Щастливи сме, че още веднъж сме сътрудник на Balkan Grand Prix, откакто подкрепихме дебютното издание на шампионата и през октомври предходната година “, разяснява основният маркетинг шеф на WINBET Десислава Колева - Иванова. „ Причината е, че това авторитетно съревнование изрично се трансформира в един от най-атрактивните и впечатляващи конгреси в света на бодибилдинга освен в България, а и в целия район. Благодарение на Balkan Grand Prix, още веднъж станахме очевидци на един необикновен театър на силата, хубостта и спортния дух и ние виждаме своето място в него, като компания с потвърдено наличие и поддръжката за българския спорт “, добави тя.
Спортното шоу с интернационално присъединяване бе част от календара на NPC Worldwide и се организира по разпоредбите и под егидата на Международната федерация по бодибилдинг (IFBB). Πoбeдитeлитe в oтдeлнитe ĸaтeгopии нa ВАLКАN GRАND РRІХ пpидoбивaт пpaвoтo дa yчacтвaт нa пpoфecиoнaлни ĸвaлифиĸaции нa гoлeми мeждyнapoдни тypниpи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР