WINBET кани всички фенове на качествения футбол да се насладят

...
WINBET кани всички фенове на качествения футбол да се насладят
Коментари Харесай

WINBET кани феновете за забавления и футбол на голям екран


WINBET кани всички почитатели на качествения футбол да се насладят дружно на по този начин предстоящото състезание на Стария континент по футбол и да проследят събитията на огромен екран на две местоположения в София.

ще посрещне всички фенове на спорта от първия ден на шампионата, а мачовете ще бъдат предавани с съвършено качество на гигантския екран с размери 12 х 7 метра, евентуално най-големият от всички фен-зони в столицата.

В добавка към вълненията от футболните срещи са и занимателните томболи и наградни игри на WINBET, които ще разрешат на почитателите да завоюват специфични награди - футболни топки - имитация на формалната топка на шампионата, фланелки от сбирката H8S на Христо Стоичков, раници и други

WINBET ще бъде и сътрудник на , който ще се организира на открития паркинг на The Mall през целия интервал на шампионата и с изключение на вкусни изкушения и над 100 типа качествено питие, почитателите ще могат да гледат всички срещи от шампионата на огромен екран в HD качество. Зоната на фестивала работи всеки ден от 11:00 ч. до 24:00 ч.

* наличие на WINBET
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР