WiFi IP камерите са устройства за видеонаблюдение от ново поколение,

...
WiFi IP камерите са устройства за видеонаблюдение от ново поколение,
Коментари Харесай

Как и къде да използваме WiFi IP камери



WiFi IP камерите са устройства за видеонаблюдение от ново потомство, набиращи все по-голяма известност. Те са сигурни и надеждни, с висока резолюция и дарба за предаване на извънредно първокласен сигнал чрез интернет. Това Ви дава опция елементарно и гладко, чрез безжична wi-fi връзка, да наблюдавате записваните фрагменти от всяка една точка и през всяко smart устройство- през таблет, през телефон, преносим компютър или компютър. Затова този вид средства за видеонаблюдение са все по-популярни и намират все по-широко приложение във всевъзможен тип обекти.
Какви са преимуществата на WiFi IP камерите за видеонаблюдение

Почти всяка е снабдена с екстри, като: вграден микрофон и представител за двустранна аудио връзка, инфрачервени или “бели” диодни осветители за първокласен запис през нощта, широкоъгълен обектив с огромен обсег, слот за SD карта. Монтажът се прави елементарно, като имате алтернатива да изберете дискретни и преносими мини камери за видеонаблюдение. Този вид камера, освен не утежнява естетиката на помещението, само че на процедура действа като скрита. Повечето устройства имат и специфична отбрана против обири. При притеснителни обстановки те изпращат нотификация на притежателя и имат алтернатива за видео списък, и за снимане в цялостна мрачевина.
Какви са главните им функционалности и къде намират приложение WiFi IP камерите

W-Fi IP средствата за видеоохрана Ви разрешават да следите записаните фрагменти когато и да е и на всички места. Всичко, което Ви е належащо, е специфичен програмен продукт - за достъп от компютър или мобилно приложение - за достъп от Android и iPhone устройство. Поради практичността и голямата независимост, която Ви дават, можете да се възползвате от оборудванията по всевъзможни способи. Те ще Ви послужат за:
Предпазване на Вашия дом, офис или комерсиално помещение от крадци; Наблюдение на малко дете, възрастни хора или домакински любимец; Следене активността на Вашата детегледачката или домашната помощница; Контрол на дейностите на чиновниците Ви в офис, дружество, заведение, козметичен салон, фитнес и др.; Проследяване на количеството клиенти в магазин и тяхното правилно обслужване; Наблюдение на тротоари, дворни и междублокови пространства. Охрана и наблюдаване на периметър към здания.

Защо да се доверите на продуктите и услугите на Kassaba Systems

В онлайн магазина на Kassaba Systems ще откриете всичко належащо за сигурността на дома или работното Ви място. Компанията предлага новаторски, ефикасни и бюджетни решения за видеоохрана на всевъзможен вид обекти. Можете да се възползвате и от спомагателни услуги, като: безвъзмездни съвещания от специалисти в сферата, насоки за покупка на уместно за задачите Ви съоръжение, тест и монтаж. Доверете се на нашите потвърдени експерти и изберете едни от най-надеждните и качествени артикули, предлагани на родния пазар!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР