Whitesnake включиха България в своето Farewell Tour 2022. Легендарната банда,

...
Whitesnake включиха България в своето Farewell Tour 2022. Легендарната банда,
Коментари Харесай

WHITESNAKE с последен концерт в България

Whitesnake включиха България в своето " Farewell Tour " 2022. Легендарната тайфа, водена от David Coverdale, ще взе участие на Midalidare Rock In The Wine Valley на 14 юли 2022-а.

Групата потегля на прощално турне следващата година, с което ще постави завършек на забележителната си кариера, траяла близо 50 години. „ След всичките провокации, през които трябваше да преминем през последната година и половина, съм извънредно благополучен, че можем да създадем турне и да отпразнуваме дружно това необикновено странствуване, което имахме ", споделя David Coverdale.

Whitesnake е учредена през 1978 от някогашния вокал на Deep Purple, David Coverdale. Бандата има няколко мулти-платинени албума измежду които " Trouble ", " Lovehunter ", " Ready and Willing " и " Come an` Get it ". Whitesnake имат над 10 международни шлагера, в това число и два номер 1 сингъла - " Here I go again " и " Is this Love ", както и незабравимия шлагер „ Still of the Night ". През 2020 излезе и " The Red, White & Blues Trilogy ", включващ ремастерирани версии на някои от най-големите им шлагери. " Farewell Tour " 2022 ще включва песни от всичките 13 студио албума на групата, в това число и най-големите шлагери от каталога им, които направиха Whitesnake митове.

" Whitesnake несъмнено са една от най-важните рок групи в историята. Трудно можем да опишем вълнението си, че последният им концерт в България ще е точно на нашата сцена. Съвсем скоро ще прибавим още групи към фестивала, както и ще обявим спомагателни интензивности, които ще се случват по време на Midalidare Rock ", споделят уредниците.

Всички закупени еднодневни билети за 14 юли, ще важат за Whitesnake без да е нужно да се презаверяват. Билетите за фестивала ще запазят цените си до края на годината.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се организира на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година. До момента доказаните групи са:

14 юли, четвъртък - Whitesnake
15 юли, петък - Running Wild, Alestorm и Ross The Boss
16 юли, събота - Within Temptation, Lacuna Coil и Project Renegade
17 юли, неделя - Judas Priest и The Dead Daisies, Freedom Call

Билети:

Билетите, закупени за изданията през 2020 година и 2021 ще важат за 2022 година без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание са към този момент в продажба в мрежата на Eventim.

Цените на билетите остават непроменени до края на годината:

Еднодневен билет за 14 юли - с хедлайнер Whitesnake - 80.00 лева
Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild - 60.00 лева
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation - 60.00 лева
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest - 80.00 лева
Билет за целия фестивал (четиридневен) - 140.00 лева

Деца до 12 години влизат гратис.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР