WhatsApp вече въвежда възможността за реагиране на съобщение с емоджи,

...
WhatsApp вече въвежда възможността за реагиране на съобщение с емоджи,
Коментари Харесай

WhatsApp въвежда нови функции

WhatsApp към този момент вкарва опцията за реагиране на известие с емоджи, както и шерване на файлове с размер до 2GB, голям скок от предходното ограничаване от 100MB. Мета, компанията зад WhatsApp, заяви, че ще удвои оптималния размер на груповите чатове.

Когато реакциите бяха оповестени за първи път, Мета сподели, че ще можете да употребявате единствено няколко определени, само че функционалността за всички ще бъде добавена в бъдеще.

Реакциите са потребна функционалност, заради което други приложения като Slack и Telegram ги вкараха от известно време. Сега, в случай че желаете да можете да покажете, че известие ви е предиздвикало да се смеете, без да спамите груповия чат, има метод да го извършите. Това скоро ще бъде извънредно значимо, защото WhatsApp също по този начин уголемява оптималния размер по дифолт на груповите чатове, като таванът ще бъде от 256 на 512.

В обявата в блога на WhatsApp се отбелязва, че реакциите с емоджи и увеличените ограничавания за размера на файла стават налични в настоящата версия на приложението.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР