WhatsApp пусна няколко нови функции, включително възможността за заглушаване на

...
WhatsApp пусна няколко нови функции, включително възможността за заглушаване на
Коментари Харесай

WhatsApp вече ви позволява да заглушавате отделни потребители по време на групови разговори

WhatsApp пусна няколко нови функционалности, в това число опцията за заглушаване на хора по време на групови диалози (чрез Android Central ). Тази функционалност e потребна освен за заглушаване на хора, които не помнят да го създадат сами, само че и в случай че сте в стая с някой, който също е в диалог и не желае да чуе от това, което се приказва.

Докато някои приложения за конференции, като Zoom и Microsoft Teams, разрешават на домакините да заглушават всички участници (или съответни такива), те нормално не оферират метод на обособените консуматори да заглушават който желаят по време на диалог. Тази функционалност предлага ново равнище на надзор, което е добра алтернатива за безредни срещи, които включват до най-много осем души при видео диалози — или до 32 при гласови диалози.

В допълнение към новата функционалност за заглушаване, WhatsApp към този момент разрешава изпращане на  съобщения до съответни хора, които са в групово позвъняване. WhatsApp също по този начин пуска нов банер, който ще предизвестява, когато някой нов човек се причисли към диалог, откакто към този момент е почнал.

Услугата за известия пуска и други функционалности в групови позвънявания. В петък WhatsApp разгласи, че към този момент можете да избирате кои контакти могат да виждат фотографията на вашия профил, информация, положение, което демонстрира по кое време за последно сте били дейни в платформата. Това може да ви помогне да запазите потребителския си профил конфиденциален от професионални контакти или от всеки, който не желаете да има достъп до тази информация 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

По-рано WhatsApp вкара опцията за потребителите на Android да трансферират своите истории на чат на iPhone, откакто компанията в началото стартира да разрешава на потребителите да трансферират данните си за диалози в противоположна посока (от iPhone към Android) предходната година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР