WATIFY: Inspire to Transform ще се състои в ДНК –

WATIFY: Inspire to Transform ще се състои в ДНК – ...

WATIFY: Inspire to Transform събира европейски лидери в технологичната трансформация на бизнеса.WATIFY: Inspire to Transform ще се състои в ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс, Национален дворец на културата, София, на 2 май 2018 от 13:00 до 21:00 ч., съобщиха организаторите.

Лидери в иновациите от цяла Европа ще се съберат, за да разкажат и чуят вдъхновяващи истории за технологична трансформация на бизнеси от България и други европейски страни, да тестват идеи и да намерят решения на актуални предизвикателства. В рамките на събитието ще се връчи наградата на WATIFY за най-успешна технологична трансформация на бизнес в Европа.

По време на конференцията ще има и двустранните бизнес срещи WATIFY Matchmaking .

WATIFY организира и Technology showcase и story-telling уъркшоп с участието на успешни бизнес проекти от България и Европа, което ще демонстрират своите продукти и разкажат за своя път до успеха. Ако се интересувате и от това събитие, моля, регистрирайте се тук.

За безплатна регистрация за събитието: четете тук! За повече информация и програма, моля посетете уебсайта на събитието. Крайният срок за регистрация е 20 април!

WATIFY: "Inspire to Transform" се организира с подкрепата на MOVE.BG и Enterprise Europe Network България. Събитието си партнира и с конференцията Smart Specialisation and Technology Transfer as Innovation Drivers for Regional Growth. Конференцията ще се проведе на 3 и 4 май и е организирана под егидата на българското председателство на Съвета на ЕС.

WATIFY е кампания, финансирана от Програмата на Европейский Съюз за конкурентоспособност на предприятията и малките и средни предприятия (COSME) 2014-2020 и управлявана от Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия (EASME) на Европейската комисия.

Източник: 3e-news.net