WATIFY: Inspire to Transform ще се състои в ДНК –

...
WATIFY: Inspire to Transform ще се състои в ДНК –
Коментари Харесай

WATIFY: Inspire to Transform събира европейски лидери в технологичната трансформация на бизнеса


WATIFY: Inspire to Transform ще се състои в ДНК – пространство за актуален танц и пърформанс, Национален замък на културата, София, на 2 май 2018 от 13:00 до 21:00 ч., оповестиха уредниците.

Лидери в нововъведенията от цяла Европа ще се съберат, с цел да опишат и чуят вдъхновяващи истории за софтуерна промяна на бизнеси от България и други европейски страни, да тестват хрумвания и да намерят решения на настоящи провокации. В рамките на събитието ще се връчи премията на WATIFY за най-успешна софтуерна промяна на бизнес в Европа.

По време на конференцията ще има и двустранните бизнес срещи WATIFY Matchmaking.

WATIFY провежда и Technology showcase и story-telling уъркшоп с присъединяване на сполучливи бизнес планове от България и Европа, което ще показват своите артикули и опишат за своя път до триумфа. Ако се интересувате и от това събитие, апелирам, регистрирайте се тук.

За безвъзмездна регистрация за събитието: четете тук! За повече информация и стратегия, апелирам посетете уеб страницата на събитието. Крайният период за регистрация е 20 април!

WATIFY: " Inspire to Transform " се провежда с поддръжката на MOVE.BG и Enterprise Europe Network България. Събитието си партнира и с конференцията Smart Specialisation and Technology Transfer as Innovation Drivers for Regional Growth. Конференцията ще се организира на 3 и 4 май и е проведена под егидата на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

WATIFY е акция, финансирана от Програмата на Европейский Съюз за конкурентоспособност на предприятията и дребните и междинни предприятия (COSME) 2014-2020 и ръководена от Изпълнителната организация за дребни и междинни предприятия (EASME) на Европейската комисия.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР