Walt Disney сложи край на едно от най-известните имена в

...
Walt Disney сложи край на едно от най-известните имена в
Коментари Харесай

Walt Disney сложи край на 20th Century Fox

Walt Disney постави завършек на едно от най-известните имена в развлекателната промишленост, 20th Century Fox.
Легендарната Къща на мишката ребрандира едно от телевизионните си студия като 20th Television, което стана след ребрандирането през януари на 85-годишната кино компания 20th Century Fox като 20th Century Studios.
Миналата година Disney завърши договорка за 71,3 милиарда $ за закупуване на по-голямата част от медийните активи на Fox на Рупърт Мърдок.
Disney също преименува другите си телевизионни студия, в това число променяйки студията ABC Studios и ABC Signature Studios в ABC Signature, до момента в който Fox 21 Television Studios ще станат Touchstone Television.
" Нашите нови имена и лога на студиото бележат нов ден за ABC Signature, 20th Television и Touchstone Television, като почитат богатата им история и креативната мощ на компанията Walt Disney ", споделя в изказване Крейг Хънегс, президент на телевизионните студия на Disney.
Както 20th Century TV, по този начин и филмовите ребарндирани марки резервираха известния тематичен звук и лого с прожектори.
20th Century Fox Television, която може да наблюдава корените си до 1949 година, е била дом на някои от най-известните излъчвания на малкия екран, в това число истинските сериали за Батман и „ Семейство Симпсън “.
По-рано тази година, когато филмовото студио 20th Century Fox беше ребрандирано, имаше изказвания, че Дисни желае да се дистанцира от мощно партизанската, дясна мрежа Fox News на Мърдок.
20th Century Fox е основана през 1935 година, когато се сливат Twentieth Century Pictures и Fox Films.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР