Взривоопасен филмов „купаж” от настроение за вино, страст, хумор, недоверие,

...
Взривоопасен филмов „купаж” от настроение за вино, страст, хумор, недоверие,
Коментари Харесай

DÉJÀ VU зареди "Вездесъщият" с настроение и вино

Взривоопасен кино „ купаж” от въодушевление за вино, пристрастеност, комизъм, съмнение, обич и съмнения сервира винарска маза Братя Минкови в тандем с най-успешните модерни кино-творци Илиян Джевелеков, Матей Константинов, Емил Христов и Георги Димитров. В най-новия им план „ ВЕЗДЕСЪЩИЯТ”, червенокосата изкусителка Мария и вълнуващите виновност Déjà Vu предизвикат основателите на LOVE.NET и „ Дзифт” да разнищят сюжета за тайното следене и записване. Лентата слага под въпрос персоналното пространство в актуалния свят, в който СРС-тата и камерите за видеонаблюдение ни заобикалят отвред.

Действието се развива през погледа на младия рекламист Емил, който си присвоява ролята на Вездесъщият – на Онзи, който е на всички места, който прониква където желае и взема присъединяване във всичко. В желанието си да разкрие кой краде скъпи движимости от вкъщи на родителите му, Емил последователно се вманиачава да следи всички към себе си със скрити камери. Малко преди почтеното му „ хоби” да се трансформира в фикс идея, той попада в плен на червенокосата еноложка Мария, която по думите на шефа си „ има толкоз образования, че дава отговор за маркетинга и рекламата” на известна българска маза. Елегантните виновност Déjà Vu с лекост възпламеняват пристрастеностите на основния воин, а от любовния разказ се ражда репликата „ В въодушевление за вино”, заредила с позитивизъм целия филм.


Талантливите кинаджии не скриха, че по време на фотосите виновността Déjà vu са били извор на вдъхновението им. «Защото Déjà Vu ни вкарват в атмосфера на загадъчност и мистичност, сервират ни съвременен прочит на неразказани истории от далечни, минали събития. Потапят ни в грижливо съхранени спомени”, описаха енолозите на маза „ Братя Минкови”, които дружно с продуцентския екип на „ Мирамар филм” застават зад самодейността „ Кино и Вино”. През целия октомври феновете на седмото изкуство ще се насладят на изключителни филми с поддръжката на едни от най-обичаните родни виновност. «Какво е киното? Привлекателният уют на тъмния салон, упованието, другите гледни точки, палитрата от страсти, настроения, характери, насладата и лудостта на света. Така необхватен е и света на виното”.



„ ВЕЗДЕСЪЩИЯТ” потегля по екраните на 13 октомври, а на 10 октомври е формалната премиера в Зала 1 на НДК. По аления килим ще минат звездите от кино лентата Велислав Павлов, Теодора Духовникова и младата актриса Весела Бабинова, която прави своя дебют в киното в ролята на еноложката Мария. Чаровна и надарена, Весела справедливо ще се трансформира в супернова кино звезда, разясняват публицисти и кинаджии. В прослойка ще забележим още доста одобрени артисти като Тони Минасян, Ирмена Чичикова, Михаил Мутафов, Борис Луканов и Георги Стайков.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР