Взривеният и атакуван магистрат Иван Гешев далеч не открива топлата

...
Взривеният и атакуван магистрат Иван Гешев далеч не открива топлата
Коментари Харесай

Главният прокурор Иван Гешев държи „на трупчета“ подготовката на партията си. Всичко зависи от…

Взривеният и нападнат магистрат Иван Гешев надалеч не открива топлата вода, а просто е откраднал визията от неосъществената „ Велика България “ на Кубрат Пулев. Припомняме, че през 2021 година боксьорът разгласи, че ще сътвори „ политически план в името на народа “ и не с цел да облагодетелства себе си, а изцяло патриотично да направи живота в родината по-справедлив и ярък.

 

Проект и партия по този начин и не се осъществиха, само че както и Кобрата призна, че е взел концепцията от починалия проф. Божидар Димитров за групировка, обвързвана с българското, любовта към родината и връзката с народа, Гешев пък присвоил концепцията от първенеца.

Главният прокурор би трябвало да е изцяло безпартиен и по тази причина на този стадий опипвал почвата дали гордият му македонски манталитет щял да се хареса на гласоподавателите. На странния си брифинг в понеделник, Гешев разкри, че ще се бори за народа, богатството му и даже против опиатите, тровещи децата ни. 

 

Мълвата носи, че точно пропатриотичният електорат е задачата му. Той щял да насочи старания да притегли симпатизантите на Вътрешна македонска революционна организация, „ Български напредък “, даже и някои от симпатизантите на „ Възраждане “, макар че групировката щяла да е ориентирана към дясното и консервативното, а не към проруското.

 

„ Ще се опита да бъде нещо като Цветан Цветанов 2 като концепция за отделяне от досегашното си амплоа, само че мнозина му вещаят и същия триумф на възможни избори “, смеят се осведомени с концепциите му.

Гешев държи концепцията за лична групировка „ на трупчета “ – той няма право да я разгласи или промотира, до момента в който е на поста си, защото по закон е безпартиен и надпартиен.

Самият той е наясно какъв брой време в България тече следствие, а от депутатите на финала, в случай че има подобен, зависи дали обвинител №1 единствено ще бъде разследван, до момента в който е на поста си или заставен да го напусне, до момента в който тече следствието против него.

Единственият метод да стартира партийно строителство е към този момент да не бъде основен прокурор.

 

„ И какво излиза най-после? Махат го, проверяват го, оправдават го, както сме привикнали да се случват нещата тук, и го възвръщат още веднъж на поста основен прокурор да вземем за пример! А до тогава той е направил партия и към този момент има построени структури. Става отново основен прокурор и с тази партия, какво? “, разясняват комплицирани адвокати, съгласно които всичко зависи от закона на Крум Зарков и по какъв начин той ще бъде финализиран.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР