Взетият от Барселона Филипе Коутиньо е искал на всяка цена

...
Взетият от Барселона Филипе Коутиньо е искал на всяка цена
Коментари Харесай

Филипе беше решен да играе при нас, разкриха баварците

Взетият от Барселона Филипе Коутиньо е желал непременно да бъде преотстъпен в Байерн (Мюнхен). Това споделиха от управлението на баварците, откакто тази заран атакуващият халф се обвърза с тях. Имаше информации, че някогашният състезател на Ливърпул е бил настойчиво предлаган на Пари Сен Жермен, само че самият той не е желал да върви там.

“По време на договарянията Филипе доста ясно сподели, че желае да пристигна в Байерн. Той беше корав в това свое решение”, показа спортният шеф на мюнхенци Хасан Салихамиджич.

“Той е футболист от топ класа, който може да бъде употребен на няколко позиции в атакуващата ни линия. С него Байерн усилва класата си. Коутиньо ще ни помогне да реализираме амбициозните ни цели, които сме си сложили за този сезон”, добави Брацо.

Изпълнителният шеф Карл-Хайнц Румениге също е удовлетворен. “Работихме по прехвърлянето на Коутиньо от известено време насам и сме доста щастливи, че успяхме да го завърпим. Благодарим и на Барселона, че се съгласиха. Със своите изключителни качества Коутиньо е футболист, който незабавно ще ни направи по-силни в атака”, съобщи Румениге.

Agreement with @FCBayern for the loan of @Phil_Coutinho
More details: https://t.co/YWy78OmRnU pic.twitter.com/6J5DN00SmC
— FC Barcelona (@FCBarcelona) August 19, 2019

Шампионът на Бундеслигата има алтернатива да откупи през идващото лято против 120 млн. евро
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР