Взехме съответните мерки, тъй като става въпрос за логистичен път

...
Взехме съответните мерки, тъй като става въпрос за логистичен път
Коментари Харесай

Украинското разузнаване призна ролята си в нападението срещу Кримския мост

" Взехме съответните ограничения, защото става въпрос за логистичен път на врага ", съобщи Васил Малюк, началник Службата за сигурност на Украйна (СБУ), в изявление с украинския публицист Дмитро Комаров, което беше качено в ЮТюб. Малюк не оповести детайлности за интервенцията.

След офанзивата на 8 октомври по целия свят започнаха да се популяризират фотоси на гърмежа и последвания пожар, отбелязва ДПА.

Нападението бешe осъществено ден откакто съветският президент Владимир Путин навърши 70 години.

Повечето наблюдаващи от дълго време допускаха, че зад офанзивата стои Украйна, макар че Киев дълго време отхвърляше да разяснява случая. През декември Малюк подсказа, че неговата работа може да има нещо общо.

Снимка: Телеграм

Той съобщи в оповестеното през днешния ден изявление, че е работил съгласно " традициите на воденето на война " и уточни, че при започване на съветската война СБУ е основала особено поделение, което да прави саботажи против врага на украинска територия.

Според шефа на СБУ съветските управляващи не престават да водят " псевдоразследване " за офанзивата против моста. Повече от 20 съветски жители са задържани по съмнение в съпричастност.

Малюк сподели, че офанзивата с дронове против кораби на съветския Черноморски флот, които са на рейд пред базата в Севастопол, е била част от специфична интервенция на СБУ, осъществена взаимно с украинските въоръжени сили.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР