Взаимоотношенията във връзката могат да бъдат много сложни. Напълно нормално

...
Взаимоотношенията във връзката могат да бъдат много сложни. Напълно нормално
Коментари Харесай

5 признака, че насилвате нещата във връзката

Взаимоотношенията във връзката могат да бъдат доста комплицирани. Напълно обикновено е да имате подозрения дали вършиме всичко по верния метод и да желаете помощ от ваш непосредствен. Запознали сте се с някого и връзките ви вървят добре. Били сте на няколко срещи, пишете си всеки ден и всички признаци сочат, че това може да се трансформира в нещо. Или може би се срещате от толкоз дълго време, че връзката ви е комфортна и се чувствате изцяло добре.

Но тогава в съзнанието ви се прокрадва това натрапчиво възприятие: Дали той в действителност е „ единственият “, или си изгубвам времето, пробвайки се да подкрепям тази връзка? Истината е, че когато знаеш, знаеш. Но когато не си сигурен, също е ясно – просто е по-трудно да признаеш, тъй като това, което знаеш, в този случай води до разлъка.

Всички сме оставали с хора, за които сме наясно, че не са подобаващи за нас, само че сме избирали да пренебрегнем интуицията си. Оставаме, тъй като е по-лесно, в сравнение с да сме сами, тъй като „ би трябвало “ да харесваме другия човек или тъй като се тормозим, че няма да има различен. Може би този човек дава отговор на всички условия, само че просто нещо му липсва.

Но защото заслужавате неоспорима обич и щастлива, дълготрайна връзка, прочетете някои признаци, че може би насилвате нещата във връзката.

Искате връзка повече, в сравнение с желаете индивида

Ако отдавна се надявате на връзка, чувствате напън да бъдете обвързани или ви е писнало да се чувствате самотни, може би сте влюбени повече в концепцията за връзка, в сравнение с в този човек. За да разграничите желанието за индивида от желанието за развиване във връзката, помислете дали бихте били другари с този човек. Бихте ли желали да сте към него, даже и да е платонично или връзката да не е алтернатива?

Ами в случай че този човек в никакъв случай не е желал да се ожени или живее в другата част на страната? Ще продължите ли да желаете да бъдете с него, или ще преминете към някой по-удобен? Ако сте с този човек единствено заради комфортни условия или предпочитание за връзка, има възможност да сте влюбени повече в това да сте във връзката, в сравнение с в индивида.

 във връзката

Вие сте загрижени за себе си

Искра или не, в случай че сте с човек, който ви задушава, кара ви да се чувствате като че ли би трябвало да се цензурирате или ви кара да премисляте думите и дейностите си, това не е същинско партньорство. Дори и да има „ искра “, това е химия сред половинката ви и цензурирана версия на вас.

Защо въобще желаете тази искра? Ако във връзката нещата зависят от това да ходите по тъничък лед, с цел да проработи, не си коства да си губите времето.

Връзката не се възвръща след разногласия

Когато става въпрос за различия във връзката, ние израстваме, взимайки си поуките от тях. Или чакаме буйна любовна връзка, в която искрата значи непрекъснати кавги, или имаме вяра в концепцията, че „ единственият “ е идеалният човек за нас.

Ако обаче спорите непрестанно и различията не ви сближават, откакто ги изясните, а ви разделят още повече, значи може би не сте един за различен.

 във връзката 2

Връзката ви е подчинена на обществените мрежи

Всеки човек и всяка връзка са разнообразни. Може би смятате, че е кичозно да публикувате месечни годишнини във Фейсбук и да се смущавате да се целувате пред приятелите си, а може би желаете светът да знае какъв брой сте щастливи. И в двата случая няма нищо срамно, само че и двамата би трябвало да имате тъкмо толкоз персонални прояви на обвързаност, колкото и обществени.

Ако искрата е налице, евентуално проявявате обвързаност по случайност, а не намерено. Разменяте си усмивки в стаята, държите се за ръце под масата или му казвате какъв брой доста ги обичате, до момента в който се приготвяте за лягане вечер. Това е магията във връзката и вие би трябвало да я изживеете. Ако обаче в обществените мрежи показвате едно, а в реалност то не дава отговор на истината, може би насилвате нещата във връзката.

 във връзката 3

Надявате се, че някои неща в него ще се трансформират

Ако се уловите, че си мислите, че този човек би бил съвършен, в случай че единствено промени нещо дребно в себе си или че ще имате страхотна връзка, когато вършиме обичаните си неща дружно, се пробвате да форсирате искрата. А насилствените искри в никакъв случай няма да устоят във връзката. Не е належащо постоянно да имате идентични полезности, убеждения и настройки, само че най-малко би трябвало да разбирате, почитате и цените разликите си. Не би трябвало да се постанова да го променяте, с цел да го обичате.

Докато сме на тематиката, в случай че се окаже, че обвинявате за неналичието на привличане странната му прическа или неприятния фешън нюх, знайте, че това евентуално няма да се промени, даже в случай че се подстриже отначало или обнови дрешника си. Физическото привличане е обвързвано с метода, по който телата ви се свързват, и вие би трябвало да усещате магнетично привличане към него, което няма да зависи от променливи фактори.

Във връзката има доста неща, които могат да не ви харесват, само че не всичко може да се промени. Или най-малко не по метода, по който вие желаете. Огледайте се в достолепията, които има вашия обичан и мислете за това, което можете да добавите във връзката си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР