Взаимоотношенията между принцовете Уилям и Кейт и техните съпруги надали

...
Взаимоотношенията между принцовете Уилям и Кейт и техните съпруги надали
Коментари Харесай

Колко близки са си Хари и Кейт

Взаимоотношенията сред принцовете Уилям и Кейт и техните съпруги едва ли в миналото ще спрат да бъдат забавна тематика. Но преди по-малкият наследник на Чарлз да се запознае с Меган и да сътвори свое семейство, той има специфична връзка с дамата на своя брат.

Принц Хари изпитва огромно почитание към Кейт Мидълтън и в никакъв случай не го е криел. Тя се появява в живота му още по времето, когато е надалеч от зрелостта и се лута сред купони и мимолетни забежки.

И тогава, и в този момент, херцогинята на Кеймбридж играе ролята на огромната сестра, която Хари в никакъв случай не е имал .
 Снимка 454112

По един или различен метод тя съумява да запълни празнината след гибелта на принцеса Даяна и по-малкият брат постоянно е знаел, че може да разчита прочувствено на нея.
 Принц Хари, Меган Маркъл и американските им завършения
Американските завършения на Хари и Меган

Далеч от Уиндзор

Именно Хари e първият, който дава утвърждението си за годежа на Уилям и Кейт. И макар че Мидълтън и Маркъл са доста разнообразни една от друга, принцът почита и се възхищава както на своята брачна половинка, по този начин и на тази на брат си, написа New Idea.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР