Взаимоотношенията между двама души не са нещо толкова просто, колкото

...
Взаимоотношенията между двама души не са нещо толкова просто, колкото
Коментари Харесай

Разделят ли се Даниел и Александра Петканови

Взаимоотношенията сред двама души не са нещо толкоз просто, колкото хората си мислят в множеството случаи. Не, има и хубави моменти, само че има и тежки.
 Семейство Петканови, Jeep Wrangler и ще се добият ли с нова кола
Когато на Даниел Петканов му се желае, само че Александра не дава

Семейният съвет взема решение най-мъдро

До този миг и с помощта на обществените мрежи Даниел и Александра Петканови ни посочваха най-вече хубавите си фамилни моменти. Но като всяка двойка, и те изпитват компликации.

Това пък разбираме от канала им в YouTube. В последното видео, което е много по-дълго от нормалното, двамата взеха решение да споделят за фамилен проблем, които ги изтезава от няколко седмици насам.

Причината е единствено една - апартаментът, който желаят да закупят. И по-конкретно - Даниел не е изцяло склонен с вижданията на Александра по отношение на тази огромна инвестиция.

Тези различия (подробности във видеото) водят до миг, в който двамата не си приказват, даже се подминават, без да си кажат и дума. Съвсем разумно, обмисляли са и дали да не се разделят.
 Александра Петканова, импланти в гърдите, филъри и корекциите, които моделът си е правил
Корекциите, които Александра Петканова е правила по тялото си

Няма нищо по-секси от откровеността

Видеото не дава сладкодумен отговор на въпроса дали двамата ще продължат да бъдат дружно, само че от края му разбираме, че сега взаимоотношенията им са доста по-добри.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР