Вятърът тази нощ временно отслабна, предаде БНТ. Минималните температури днес

...
Вятърът тази нощ временно отслабна, предаде БНТ. Минималните температури днес
Коментари Харесай

Дъждове в Южна България, повече слънце на Североизток

Вятърът тази нощ краткотрайно отслабна, съобщи Българска национална телевизия. Минималните температури през днешния ден ще са сред 10° и 16°, а оптималните - сред 20° и 26°. Облачността ще е по-често забележителна. Валежи от дъжд ще има основно в Южна България, по-интензивни в планинските региони. Повече слънчеви часове ще има в Североизточна България. Ще духа сдържан източен, в Източна България - краткотрайно мощен, североизточен вятър.

По Черноморието облачността ще е раздрана, най-вече забележителна, със слаби превалявания, основно по южното крайбрежие. Ще остане прохладно с сдържан и мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са към 23°-24°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините облачността ще е забележителна и тук-там ще има валежи от дъжд, а по най-високите елементи на Рила и Пирин е допустимо дъждът да се примесва със сняг. В обособени региони, основно в Рило-Родопската област, преваляванията ще са повече по количество. Ще духа мощен вятър от изток-североизток.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР