Вярвате или не – много често ние сами подтикваме половинката

...
Вярвате или не – много често ние сами подтикваме половинката
Коментари Харесай

Самата истина: 5 неща, с които принуждаваме мъжа да ни изневерява

Вярвате или не – доста постоянно ние сами подтикваме половинката си да огледа настрана и даже да ни изневери. Разбира се, има случаи, в които не сме отговорни за това, че са ни предали и колкото и да сме се старали, в последна сметка обичаният ни човек е направил неточност. Но дано през днешния ден си поговорим за тези обстановки, които карат половинката ни да изгуби интерес към нас и да пожелае друга:

Отдали сме се на инерцията
Любовта е мотор и има потребност от гориво, с цел да работи. Не можем да чакаме, че индивидът до нас ще се старае да бъде постоянно атрактивен и забавен за нас, в случай че ние не демонстрираме никакво изпитание и просто сме се оставали по течението. Най-голямата неточност е да разчитаме на инерцията и да не се опитваме да вкараме вълнуваща нотка в дните ни дружно. Не забравяйте, че любовта се нуждае от завършения. мъж

Отдавна не сме това секси момиче от първата среща
Дами, в случай че мъжът ви все по-често ви вижда без прическа, малко грим, обезкосмени крайници и вместо това му оферирате да ви се „ любува “, до момента в който сте по спортен екип, намръщени и запуснати, въобще не търсете виновност в него. Погледнете се в огледалото и се запитайте дали даже вие бихте се извели на ресторант и дали намирате, че изглеждате секси. И си отговорете, но почтено. Да, мъжът се влюбва освен във визията, само че и в личностните ви качества, само че не си позволявайте да не полагате грижи за себе си, даже и да сте дружно от години. Той би трябвало да се гордее, че сте дружно!

Отказваме да опитвам под завивките
Ако с колегата ви сте отегчени от секса, който вършиме, значи се нуждаете от незабавна помощ. И в случай че вие отказвате да експериментирате и да предприемете някаква гореща смяна, напълно естествено, господинът ще я потърси отвън връзката ви. Вие просто не сте му оставили различен избор, а някоя дама, която му е хвърлила око, може би единствено това чака. Сърдете се само на себе си. мъж, жена

Задушаваме го от ревнивост
Добре, ясно е, че страхът от невярност и изменничество не се потушава елементарно, само че истеричното следене на контактите на обичания човек и зоркото око, с което гледате всяка жена, която съставлява опасност за вас, въобще няма да помогне. Напротив, тези дейности могат да подбуден обичания ви да потърси свободата си. За него ще е още по-сладко да показа прегръдките си с друга, тъй като вашето паническо държание ще го накара да се крие и да изпитва тръпка дали ще го хванете. Не си вкарвайте сходен аматьорски автогол. Ако го обичате в действителност, дайте му независимост. Нека поддържа връзка другарски с други жена, дано контакта и флиртовете не му липсват. По този метод той няма да усеща потребността да ви съобщи и да прави секс с други, с изключение на с вас.

Забравяме го
Тук става дума за тези дами, които са твърдо решени да реализират всичко, което могат в кариерата си. И никой не може да ги упреква за това. Съвсем обикновено е човек да има цели и да ги гони, а дамите, които имат смелостта да се борят всеки ден, с цел да съумеят в този мъжки свят, са почтени за почитание. Само че те позволяват една съществена неточност – не помнят за обичания си, тъй като са погълнати от работа и задължения. Твърде изтощени са, с цел да бъдат нежни и ласкави към него, когато се приберат вечер у дома. Те просто се трансформират в главата на фамилията, а мъжът стартира да се усеща непотребен и непотребен. Ето за какво той си намира отдушник в топлите обятия на друга жена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР