Вярвате или не, добротата ще спаси света! Да, смело заявяваме ...

Вярвате или не, добротата ще спаси света! Да, смело заявяваме

Асоциация за превенция на рака Промени живота си сега! : Нашата сила нараства с всеки изминал ден благодарение на вас нашите дарители!

Вярвате или не, добротата ще избави света! Да, самоуверено заявяваме това и може да ви го докажем!

От месец се приготвя нещо доста значимо свързано с нашата благотворителна активност да създаваме перуки за нуждаещи се онкоболни хора. С нас се съедини Мерал ( както ния я назоваваме на кратко) и безусловно за минути тя ни описа за желанието и подхванатата от нея самодейност да провежда обстоятелство, на което хора които имат предпочитание да подстрижат косата си и да я дарят на нашата Асоциация за предварителна защита на рака "Промени живота си в този момент! ".


За нас беше голяма наслада да научим, че една дама, която не претендира за спомагателна помощ, инициира сходно обстоятелство, на което да се съберат дарения от коси и финасови средства за изработването на перуки.

Събитието е проведено от Мерал Бакалова, нейната майка, която е преборила рака, и благодарение на Стела Амор притежател на фризьорски салон Bloom в Русе. Въпреки всички скептично настроени хора, те дружно откриват съидейници за концепцията и вземат решение обстоятелството да се организира на 25,10 в салона. Така всеки, който има предпочитание да бъде подстриган и да подари своятя коса може да се осъществи това си желание на място. След месеци квалификация на мероприятието популяризирането му в обществените мрежи и голям брой диалози със заинтригувани хора, Мерал ни показа за ентусиазма, с който са се присъединили донорите. Без предразсъдъци или ненужно лутане. Жени, мъже и деца сплотяват енергията и силите си да популязизират каузата за даравяне на коса и подкрепяне на Асоциация за предварителна защита на рака "Промени живота си в този момент! "с финансови средства.

Събитието проведено в салон Bloom в Русе минава повече от сполучливо и един прелестен ден през октомви Мерал дойде на място в Асоциацията с цяла кутия с дарения. Всяко от тях прилежно прибрано в плик с име и контакти на индивида, който е донор на косата.

Бяхме изумени от случващото се! Толкова доброта събрана на едно място!

Скъпи другари, благодарим ви най-сърдечно за поддръжката, която оказвате на нашата кауза! Заедно с общи старания желаеме да помогнем на повече нуждаещи се хора от перуки!
Да дариш парченце от себе си е безценно, представете си всеки от тези хора са дарили парченце от себе си. Така толкова доста малки частички от всеки се трансформират в перуки даряващи усмивки, даряващи позитивни страсти, даряващи вяра на всеки, който се бори с подлата болест!
Благодарим ви за поддръжката другари, имаме вяра че ще откриваме повече хора като Мерал и нейното семество и другари, които безусловно да оказват помощ!

Събитието извършено на 25,10,2021 е подкрепено от голям брой донори на коса в Русе и района, както и от локалния бизнес с финансови средства!
На всеки донор е публикуван документ за подаяние, който са получили персонално за присъединяване в нашата кауза!

Освен с дарения на коса може да подпомогнете

Асоциация за предварителна защита на рака „ Промени живота си в този момент!” със закупуване на #гривничка или #финансова #помощ!

Вижте детайлности за активността на Асоциацията на https://www.hairdonate.org/%d0%b2%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1.../

Източник: bnews.bg