„Вярата ми, че община Сунгурларе заслужава повече – това ме

...
„Вярата ми, че община Сунгурларе заслужава повече – това ме
Коментари Харесай

Д-р Георги Кенов: Сунгурларе е кауза, тя трябва да се защитава с добър екип и с много работа

„ Вярата ми, че община Сунгурларе заслужава повече – това ме стимулира всеки ден и това е моята огромна цел. Мисията ми като претендент за кмет ще бъде да върнем града на хората и да създадем живота им доста по-добър. Един градоначалник не може да работи независимо. Трябва да има добър екип до него, който да поддържа и подтиква, както общинските съветници, по този начин и кметове на обитаеми места. Вярвам в нашата идея за Сунгурларе и съм уверен, че на 27 октомври ще създадем правилния избор с бюлетина номер 43. След това ни чака доста работа, работа и отново работа за нашето бъдеще “. Това съобщи претендентът за кмет от ГЕРБ доктор Георги Кенов пред препълнения площад в Сунгурларе. Всички те бяха пристигнали да поддържат екипа на ГЕРБ на формалното закриване на предизборната акция.

Общинският координатор Мария Димитрова показа всеки претендент за кмет на обитаемо място и претендентите за общински съветници. Официални посетители на събитието бяха народния представител Галя Желязкова и претендентът за кмет на Карнобат от ГЕРБ Владимир Крумов.



Народният представител Галя Желязкова съобщи, че през миналите седмици с доктор Кенов и екипа му са съумели да обиколят всяко едно обитаемо място в общината. „ Чухме всеки един проблем, характерен съгласно обитаемото място. Дойде време „ да изгрее слънце “ и над сунгурларската котловина. Заедно с вас ще върнем развиването на общината. На 27-ми октомври би трябвало да покажем, че можем, тъй като тези избори не са битка за власт. Те не са самоцел. Кметовете на ГЕРБ работят за развиването на обществените услуги, качествено обучение, за опазване на здравето близо до хората. Те работят за един по-добър живот “, безапелационен бе бургаският народен представител.

Василева благодари за поддръжката на жителите на община Сунгурларе „ Благодарение на политиката на ГЕРБ, България се развива, а с помощта на кметовете ни – обитаемоте места. Способни сме на обединяване, а мощният екип на ГЕРБ от общински съветници ще бъде гласът на локалните хора “.



Да поддържа доктор Георги Кенов на събитието присъстваше и претендента за кмет на Карнобат – Владимир Крумов. „ Ние сме прилежащи общини с обща цел – смяна, развиване и рационализация в обитаемоте места. Искаме да привличаме повече европейски средства, да осигурим работни места и да сложим фокус върху обществената политика. Д-р Кенов има моята поддръжка, той е самоотвержен човек с ясна управническа стратегия “, съобщи Крумов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР