Второто заседание на новоизбраното управление на CEV се превърна в

...
Второто заседание на новоизбраното управление на CEV се превърна в
Коментари Харесай

Огромно признание за Любо Ганев и волейбола ни в CEV

Второто съвещание на новоизбраното ръководство на CEV се трансформира в голямо самопризнание за Любо Ганев и българския волейбол.

Президентът Александър Боричич събра всички членове на борда на виртуална колекция поради пандемията от ковид в Европа. Един от тях е Ганев, който беше определен във Виена предишния месец.

Най-големият ни волейболист стана част от работната група по маркетинг на CEV. Освен това беше определен за ръководител на комисията на спортистите.

Бордът дефинира състава и на всички останали комисии. Двете български оферти бяха признати от най-висшия орган на CEV. Така Валентин Помаков стана член на комисията за европейските купи. А Пламена Стойкова е секретар на правната комисия.

 9388281

„ Днес е страховит ден за българския волейбол – сподели Любо Ганев за формалния уебсайт на федерацията. – Още един път се потвърди, че вървим по верен път. Хората в CEV имат цялостно доверие на българските експерти и изцяло справедливо те попаднаха в комисиите. Всички осъзнаваме, че единствено с доста работа ще оправдаем избора и съм сигурен, че ще го създадем. Не се тормозя, че отговорностите ми във федерацията и CEV стават все по-големи. Никога не съм се плашил от огромните провокации. Напротив – одобрявам ги с голямо наслаждение. “

Миналата седмица Александър Боричич гостува за работна среща в София, на която се срещна и със спортния министър Красен Кралев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР