Второто място на Шарл Льоклер в първото за сезона състезания

...
Второто място на Шарл Льоклер в първото за сезона състезания
Коментари Харесай

"Ферари" променя болида още за второто състезание в F1

Второто място на Шарл Льоклер в първото за сезона надпревари във Формула 1 единствено прикри огромните проблеми на " Ферари " и техния болид SF1000 (Себастиян Фетел остана 10-и от 11 приключили коли).

Затова тимът от Маранело избърза с обновяването на колата, което бе планувано за III кръг - в Унгария (19 юли), и ще го направи още за този уикенд, когято ще е конкуренцията за Гран при на Щирия, още веднъж на пистата " Ред Бул " край Шпилберг.

Преди първия спортен уикенд от " Ферари " обявиха, че подхващат " забележителна смяна в посоката на развиване ", след изработен разбор на данните от зимните проби. Това значи, че в неделя " скудерията " е била с болида от зимните проби в Барселона през февруари. 

“SF1000 не оправда даже упованията отпреди надпреварата - се споделя в днешното публично изказване от Маранело. - Затова развиването към този момент върви с цялостна мощ. Правим го с вярата още в този уикенд да представим аеродинамичния пакет, очакван за Гран при на Унгария - или поне някои негови съставни елементи. Не се чака тези новости напълно да преодолеят пропастта сред нас и колите от челото на колоната. Но напредъкът по отоншение на времето за една обиколка би могъл да разреши на екипа да напредне и да сложи водачите ни в по-добри условия да покажат своя гений.  Освен това, става въпрос за това да проверим дали определената посока на развиване е вярната, точно тъй като ще може да се надгражда ".

Изпълнителният шеф на " Ферари " Луис Камилери похвали Льоклер за представянето му в Австрия и добави, че тимът ще работи интензивно, с цел да разбере за какво Себаскиан Фетел е отчаян от салдото на колата.

“Знаем, че ни следва доста работа - сподели той. - Не сме в позиция в колоната, в каквато " Ферари " би трябвало да бъде, и би трябвало да реагираме неотложно. Ясно е, че би трябвало да се подобрим по всички индикатори. Единственото решение е да реагираме и съм удовлетворен от незабавната реакция и работата на Матиа (б.р. - шефът на отбора Матиа Биното) и целия му екип. Не става въпрос просто да извадим на пистата това, което беше планирано за седмица по-късно, а да ускорим програмата си за развиване в идващите стъстезания. Това е отговорът на един единен тим, който запретва ръкави и посреща проблемите, без да се оплаква. Ние сме при започване на нов цикъл с дълготраен проект. Всякакви неуспехи, сигурно, няма да трансформират курса, който сме избрали. Имам доверие в матия и тима за справяне с нашите дефекти ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР