Втородивизионният Дарби Каунти, воден от легендата Франк Лампард, изненадващо отстрани

...
Втородивизионният Дарби Каунти, воден от легендата Франк Лампард, изненадващо отстрани
Коментари Харесай

"Дарби" на Лампард изхвърли "Юнайтед" от Купата на Лигата

Втородивизионният " Дарби Каунти ", воден от легендата Франк Лампард, изненадващо в профил " Манчестър Юнайтед " в третия кръг на шампионата за Купата на Лигата. " Овните " завоюваха с 8:7 след осъществяване на дузпи. Редовното време и продълженията приключиха с тъждество 2:2.

Въпреки многото промени, които бе направил в състава си мениджърът на домакините Жозе Моуриньо, " Манчестър Юнайтед " поведе още в 3-ата минута посредством Хуан Мата. Гостите стигнаха до цялостен поврат с голове на Хари Уилсън в 59-ата и Джак Мериът в 85-ата минута, само че трагично Маруан Фелаини изравни в даденото от съдията продължение на второто полувреме. В 68-ата минута вратарят на " Манчестър Юнайтед " Серхио Ромеро бе изпъден за игра с ръка отвън наказателното поле.
Снимка: getty
Стигна се до дузпи, където двата отбора стреляха по 8 пъти, преди Фил Джоунс да пропусне - 8:7 за " Дарби Каунти ".

Така " Манчестър Юнайтед " за пети следващ път губи след дузпи. Три от отпаданията на " алените дяволи " са точно за Купата на Лигата. Жозе Моуриньо също е в неприятна серия при наказателни удари. Мачове на негови тимове са се решавали по този метод 8 пъти, като 7 от тях са завършвали с проваляне за португалеца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР