Вторник, 3 август – Ентусиазъм и интересни срещиТози вторник Венера

...
Вторник, 3 август – Ентусиазъм и интересни срещиТози вторник Венера
Коментари Харесай

Вторник, 3 август – Ентусиазъм и интересни срещи

Вторник, 3 август – Ентусиазъм и забавни срещи

Този вторник Венера и Уран застават по подобен метод една по отношение на друга, че ще повлияят на увеличението на ентусиазма ви. Това ще се отрази както на работното ви място, по този начин и на контактите ви с бизнес сътрудници и другари. Очакват ви забавни и вълнуващи срещи.

В мнозина ще се прояви изключително мощно креативната им природа.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овните ще би трябвало да се съсредоточат върху проектите си за изкарване на по-големи доходи. Ще би трябвало да отчетат и бързо свършващите им спестявания. Но е добре, макар тези значими задания, да не анулират никакви свои задължения, поети от предходната седмица, най-много отиването на кино с другари.

Телците ще са пренатоварени. Добре е да владеят гнева си, с цел да избегнат ненужни затруднения в работата си. За предпочитане е да се затворят за малко в себе си – да изследват паниките си и да потърсят метод да се успокоят и активизират.

Близнаците ги чака доста работлив ден. Но да имат поради, че в хода на деня ще стават все по-чувствителни и мъчно ще одобряват рецензии изключително от страна на бизнес сътрудниците си. Ако това ги изнервя, да си показват по какъв начин им се постанова да прекарат целия ден, затворени със заяждащата се свекърва или тъща.

Раците през днешния ден ще са най-хубави във всичко – както на финансовите пазари, по този начин и в измислянето на ваканционни игри. Само тези от тях, които към момента не са натрупали опит в новата работа, да чакат проблеми. Те са преодолими с малко повече усърдие и централизация от тяхна страна.

Лъвовете ще могат да се похвалят с огромни облаги, само че в случай че насочат силата си в вярната посока. Като за начало е добре да заобикалят да прекарват прекалено много време в сърфиране из мрежата.

Девите ще имат триумф при взимането на тежки решения, стига авансово да са правили задълбочени изследвания.

За Везните денят няма да бъде изключително удобен във връзка с финансовите въпроси. Добре е да влагат с мярка, без значение, че дълготрайните облаги са явни.

Козирозите ще харчат на драго сърце за сътрудниците си – и в персоналния живот, и в бизнеса. Така ще показват, че са финансово постоянни и на тях може да се разчита.

За Стрелците е добре да са доста по-прагматични от нормално и да заобикалят всевъзможни изкушения, свързани с импулсивни разходи. Може да им се стори изключително мъчно, само че в случай че опитат, ще видят, че не е невероятно.

За Козирозите е целесъобразно да не търгуват на борсата и да ценят всяка извоювана стотинка.

На Водолеите ще им върви в пазаруването на парцел. Ако нямат проекти да се реалокират в нов дом, могат да помислят за нов автомобил.

Рибите през днешния ден да не се опасяват да поемат опасности – самоуверено да влагат в нови планове и да отделят време за намиране на решения на проблеми, които ги вълнуват от много време.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР