Вторият сезон на телевизионната игра за знания Голямото преследване“ започва

...
Вторият сезон на телевизионната игра за знания Голямото преследване“ започва
Коментари Харесай

Белла Донна е новият преследвач в „Голямото преследване“

Вторият сезон на телевизионната игра за познания „ Голямото гонене “ стартира в понеделник от 18:00 ч. с забавни участници, пети преследвач и предизвикателни въпроси, с които водещият Ники Кънчев ще изпитва знанията, бързите реакции и хладнокръвието на играчите. Новото попълнение в А тима на знанието е лъчезарната учителка Радостина Цветанова, която влиза в облика на Белла Донна. Тя е позната на феновете от първия сезон на предаването, когато се включи в конкуренцията като участник.
 Преследвачите
Радостина е от китното селo Лесичово, само че към този момент 18 години живее в столицата. Омъжена е и има две деца, които са най-голямото й благосъстояние. Свободното си време посвещава на фамилията и околните си хора. По-голямата част от професионалния опит на Белла Донна е обвързван с банковия бранш и обществената администрация. В един миг тя прави внезапен завой и стартира работа като преподавател. Не съжалява за решението си, за нея това е работата, която й дава смисъл и задоволство.
 Радостина Цветанова
„ Искам учениците да ме запомнят, по тази причина влагам парченце от себе си във всеки и когато след години се обърна обратно, имам вяра, че ще ми кажат: " Благодаря, че ви има! " “, споделя Радостина. Съвсем скоро участниците в „ Голямото гонене “ ще имат опция да премерят познания с Белла Донна, а кой ще бъде първият, осмелил се да се изправи против нея и дали ще бъде покосен от нейния изострен разум, следва да разберем на следващия ден в „ Здравей, България “.

Не пропускайте „ Голямото гонене “ – от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в, както и във на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР