Вторият подготвителен лагер на българския национален отбор по художествена гимнастика

...
Вторият подготвителен лагер на българския национален отбор по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Ерика Зафирова получи специална награда на лагера на националния отбор в Япония

Вторият предварителен лагер на българския народен тим по художествена гимнастика стартира в японския гра Мурияма. Сутринта въз основата ROSE CAMP бяха издигнати националните знамена на България и Япония, а Кацухико Ягучи, началник на отдел " обучение за цялостен живот " и отговорник за събитията, свързани с Олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма, показа доброволците в базата, които ще се грижат за всичко към престоя на българките.

Ягучи приветства българската делегация с " добре пристигнали " и им пожела сполучлива работа и прелестно превозване в Япония. Той още веднъж акцентира, че е изключителна чест за град Мураяма и за базата ROSE CAMP да одобри на своя територия такива звезди като българските гимнастички от националния тим.

Ерика Зафирова получи специфичен подарък - една златна гимнастичка, направена по нейна фотография, като този подарък беше по специфична поръчка на екипа на народен тим - дами (индивидуално), във връзка завършването на приблизително й обучение. Първата подготовка на девойките мина добре, всички упражняваха с въодушевление и предпочитание, а тази вечер японските домакини са поканили делегацията на особено празненство за " Добре пристигнали ". Снимка: Анна Недкова, БФХГ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР