Вторият по големина акционер във футболния "Левски" - Тръст "Синя

...
Вторият по големина акционер във футболния "Левски" - Тръст "Синя
Коментари Харесай

Акционер в Левски поиска да се върне корпулентното дарение на Пеевски

Вторият по величина акционер във футболния "Левски " - Тръст "Синя България ", обществено прикани управлението на "синия " клуб да откаже дарението на предприемача и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. По-рано денем "Левски " разгласи, че компанията "Интръст ", която е еднолична благосъстоятелност на Пеевски, е дарила 500 000 лв. . От Тръста обаче виждат дарението от "спорна политическа фигура " като "неприемливо ".

Ето и цялата позиция на Тръст "Синя България ":

Управителният съвет на Тръст "Синя България " намира полученото подаяние от компания "Интръст " ООД за недопустимо. Смятаме, че приемането му е неприемливо и призоваваме управлението на ПФК "Левски " АД да се откаже от него и да върне преведената сума на донора, а при положение, че той не желае да я одобри назад – същата да бъде дарена за благородна идея.

В миг, в който цялата синя общественост дава безусловно последните си средства, с цел да избави обичания си клуб, и в който всички старания са ориентирани към изваждането на клуба от политическите игри, които го трансфораха в пленник, приемането на огромно подаяние от противоречива политическа персона компрометира напъните ни и битката ни, като ни слага и в поредна взаимозависимост.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР