Вторият месец на 2023 г. обещава много сътресения за знаците

...
Вторият месец на 2023 г. обещава много сътресения за знаците
Коментари Харесай

Астролог посочи 4 зодии, чийто живот ще се преобърне на 180 градуса през февруари

Вторият месец на 2023 година дава обещание доста разтърсвания за знаците на зодиака. До 19 февруари Слънцето ще бъде в знака Водолей. По това време са вероятни спорове по всевъзможен мотив, само че връзката ще донесе позитивни промени, споделят астролозите.

Известният съветски астролог Тамара Глоба направи своята прогноза и описа за 4 знака от Зодиака, чийто живот през февруари 2023 година ще се преобърне на 180 градуса.

Февруари 2023 г. за Телеца е изпълнен с огромни събития. Хората, които досега са необвързани, могат да се надяват да срещнат своята половинка. Но Тамара Глоба предизвестява в прогнозата, че Телецът ще би трябвало да постави старания.

Тази зодия също я чака покачване в работата. Освен това не е наложително да е обвързвано с нова позиция. Може би ще има нови бизнес връзки, шефовете ще покачат заплатите. Но на здравето ще би трябвало да обърнете доста внимание, в противоположен случай даже елементарна простуда ще докара до затруднения.

Като цяло Телците ще имат деен месец. До края на февруари Телецът ще се отърве от неприятния човек, който му слагаше спици в колелата. Освен това процесът на разлъка ще бъде неусетен.

На Раците се обещава важно запознанство. По-добре е самотните хора да развиват тези връзки, които могат да завършат с брак. Но Тамара Глоба поучава фамилните хора да не влизат в това: такива връзки ще усложнят живота.

Успехът при Рака ще бъде финансов. Но за това ще би трябвало да се потрудите, за благополучие здравето ви няма да ви изневери този месец. Въпреки че психическото положение може да бъде изложено на риск. По-добре е неотложно да се консултирате с доктор, в случай че се появят признаци на меланхолия.

Тестове през февруари 2023 година също ще се случат в живота на Везни. Време е да промените работата или специалността. Звездите споделят, че в тази обстановка февруари е месецът, когато би трябвало да вземете решение за тази стъпка. Но новото място на работа ще донесе задоволство, висока заплата.

Тамара Глоба е сигурна, че Везните ще могат да се оправят с всевъзможни компликации, няма потребност да молите за помощ от никого.

Астрологът съветва Водолеите да се вслушват в себе си и в желанията си. Може би скоро ще има вести за допълнение към фамилията. За да сте готови за сходни разтърсвания, звездите предлагат да ревизирате имунитета и цялостното си здраве.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР