Вторият Международен театрален фестивал на рускоезичните любителски театри Сцена ще

...
Вторият Международен театрален фестивал на рускоезичните любителски театри Сцена ще
Коментари Харесай

Фестивал на рускоезичните любителски театри в РКИЦ

Вторият Международен сценичен фестивал на рускоезичните любителски театри " Сцена " ще се състои от 20 до 22 юли в огромната зала на Руския културно-информационен център в София, ул. " Шипка " 34 с вход свободен. В тазгодишното издание ще вземат участие театрални трупи от Унгария, Дания, Италия, Турция и Швеция.

Форумът, който се организира с поддръжката на Департамента за външноикономически и интернационалните връзки на Москва, ще бъде открит на 20 юли в 18 ч., след което спектакъл " Абырвалг " от Швеция ще играе пиесата " На тъмната страна на Луната ".

На 21 юли датско-руският спектакъл " Диалог " ще извърши от 19 ч. " Норвежка балада " с присъединяване на съветския пианист Александър Шутко. На 22 юли от 12.30 ч. турският спектакъл " Отражение " ще играе " Животът на една жена ", от 14.30 ч. на сцената ще излязат артистите от унгарския юношески спектакъл " Офис ", от 17.30 ч. спектакъл " Балаганчик " от Италия ще показа пиесата " Бурята ", а от 18.30 ч. ще се състои формалното закриване на фестивала.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР