Вторият международен образователен форум Качеството на образованието в условията на

...
Вторият международен образователен форум Качеството на образованието в условията на
Коментари Харесай

Над 200 участници във втория Международен форум за образование във Варна

Вторият интернационален учебен конгрес „ Качеството на образованието в изискванията на цифрова промяна и спецификата на поколенията “ ще се организира в срока 7-9 септември във Варна. Организатор на събитието е Община Варна в партньорство с Министерството на образованието и науката, Националното съдружие на общините в Република България и просветителните институции в морската столица.

До момента за присъединяване на място или онлайн са регистрирани над 200 специалисти от 9 страни - България, Румъния, Финландия, Полша, Испания, Кипър, Гърция, Турция и Италия. Свои представители ще имат Съюзът на работодателите в системата на националната култура, Сдружението на шефовете в междинното обучение и Синдиката на българските учители.

Участниците ще споделят опит по тематики, свързани с провокациите и новата философия на образованието, образованието на децата, родени в ерата на цифрова промяна, опциите за повишение качеството на образованието и актуалните модели на образование.

Събитието е част от самодейността Варна - град на знанието, която има за цел да развива града като мечтано място за образование и сполучлива професионална реализация.

Официалното разкриване е планувано за 7 септември в 9.30 часа в зала 1 на Икономически университет - Варна.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg