Вторият етап на WINBET с двадесет от най-популярните игри на

...
Вторият етап на WINBET с двадесет от най-популярните игри на
Коментари Харесай

Вторият етап на WINBET GRANDE турнир започна

Вторият стадий на WINBET с двадесет от най-популярните игри на EGT на уеб страницата към този момент стартира и спечелилите в него ще си поделят 25 000 лева или половината от общия награден фонд на шампионата от 50 000 лева

Класираните на първите 100 места в първия стадий на шампионата към този момент получиха своите награди, като първенецът в класирането прибра атрактивните 5000 лева, а подгласниците му на второ и трето място получиха надлежно по 3000 и 2000 лева Крайното класиране за стадия е.

Вторият стадий на шампионата ще продължи до 19:00 ч. на 13 септември 2021 година и премиите в него още веднъж ще бъдат разпределени измежду първите 100 участници с най-вече насъбрани точки. Точките за класирането се дефинират според от осъществената чиста облага при всяко печелившо завъртане на игрите включени в шампионата, разграничена на сумата на направения залог. Например, в случай че залог от 10 лева донесе облага от 100 лева, то играчът ще завоюва 10 точки (100 лева чиста облага /10 лева залог = 10 точки.)

В случай на тъждество в точките, всички играчи с идентичен брой точки ще получат премията за съответната позиция. Участниците в шампионата ще могат да проследят краткотрайното класиране по точки в на уеб страницата, където то се обновява на всеки 12 часа.

Наградите ще бъдат добавени в потребителските профили на участниците като „ свободен баланс “ до 24 часа след привършване на промоционалния интервал и играчите ще могат да го употребяват както намерят за добре.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР