Вторият бизнесмен, излязъл открито да говори пред парламентарната комисия по

...
Вторият бизнесмен, излязъл открито да говори пред парламентарната комисия по
Коментари Харесай

Кой е вторият бизнесмен с жалба до Манолова

Вторият предприемач, излязъл намерено да приказва пред парламентарната комисия по проверката за рекета на ръководещите в България - Павел Стоименов, също като Светослав Илчовски е наедрял зърнопроизводител и зеленчукопроизводител.

Компанията, чийто шеф е той, е известна в бранша - „ АГРО-БЕЛ 2001 ” ЕООД. Стоименов има огромна складова база за пресни зеленчуци в село Брест. Новият очевидец в комисията на процедура е най-големият зеленчукопроизводител в България.

Основната част от бизнеса му е концентриран в Плевенско.



 
 

Името на Стоименов нашумя преди 6-7 години. Тогава бе изработен опит да му бъде откраднат писмено целият бизнес за десетки милиони левове на година с мним контракт за покупко-продажба. В резултат на разкритието на измамата селскостопански асоциации внесоха в Народното събрание промени, които да предотвратят сходни далавери.

Компанията на Стоименов обработва близо 70 000 дка земя в Северна България. Той твърди, че със зеленчуци зарежда всички магазини в България.

Стоименов съобщи, че има доказателства за корупция, като това даже визира националната сигурност на страната.

„ Лично аз донесох 1000 гласа на ГЕРБ и на Емануил Манев “, сподели жалбоподателят в Комисията по проверката Стоименов. Той описа по какъв начин ледите му почнали откакто почнал да наема аграрни земи в Стара Загора. „ Бяха ни запалени офисите. Беше ни запалени къщата на една от нашите служителки. Имаше закани за убийства. Наложи се да експортирам част от бизнеса в Гърция поради Ангелов “, сподели Стоименов, който бе атакуван от депутати на ГЕРБ, които се пробваха да го заглушат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР