Втори случай на блъснат пешеходец за последните десет дни в

...
Втори случай на блъснат пешеходец за последните десет дни в
Коментари Харесай

Роднини на убит на пътя на протест, искат справедливост

Втори случай на блъснат пешеходец за последните 10 дни в Русе, при който виновникът бяга от местопроизшествието. Днес околните на единия потърпевш, който издъхва четири дни след злополуката, излязоха на митинг пред Съдебната палата. Те упорстват лидерът да бъде открит. Искат и повече информация за следствието.

Русе

41-годишният Пламен Младенов е блъснат от към момента незнаен автомобил вечерта на 9 октомври, на кръговото кръстовище на улиците „ Шипка " и „ Чипровци ". Мъжът е пресичал на необозначено място, а след случая водачът е избягал. Роднините споделят, че едвам на другия ден по обяд са били известени за случилото се. Притеснени са и че не получават никаква информация за следствието.
Милка Матеева - майка на Пламен Младенов: На всеки се молим, никой нищо не прави, все дават обещание. А обещанието нищо не е. Не знам. Моите две деца останаха сираци.
Орлин Георгиев, който е племенник на починалия, споделя, че за разлика от полицията, е намерил очевидци, както и хората, които са оказали първа помощ на вуйчо му.
Орлин Георгиев: Стигнала са до това, че просто една алена кола е предходна, само че не могат даже да обяснят каква е колата. Ние желаеме правдивост, желаеме килърът да се откри. Той е на независимост повече от 2 седмици.
Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев съобщи, че по случая е формирано досъдебно произвеждане и че се проверява самоличността на водача. Чака се и експертизата на правосъдния доктор, която да удостовери аргументите за гибелта. Чрез Българска национална телевизия окръжният прокурор предложения околните на починалия мъж на следващия ден на среща.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР