Втори пореден много труден съперник ще има Лудогорец, ако стигне

...
Втори пореден много труден съперник ще има Лудогорец, ако стигне
Коментари Харесай

Висока летва чака "Лудогорец" и на входа на Шампионската лига

Втори следващ доста сложен противник ще има " Лудогорец ", в случай че стигне до решаващия IV кръг от квалификациите за влизане в Шампионската лига по футбол. Ако в III кръг се оправи с гръцкия гранд " Олимпиакос ", в плейофите 10-кратният първенец на България още веднъж ще се изправи против рекордьор по трофеи в своята страна - " Малмьо " (Шв) или " Глазгоу Рейнджърс " (Шот).

Това отреди тегленият през днешния ден чоп в централата на УЕФА в Нион (Швейц). Който всред 21-кратния първенец на Швеция и 55-кратния първенец на Шотландия продължи напред, ще бъде хазаин в първата среща против " Лудогорец " или " Олимпиакос " на 17 или 18 август, а ответният мач ще е на 24 или 25 август.

За да стигнат до тези дуели, " зелените " първо би трябвало да се оправят с 46-кратния първенец на Гърция. Двата отбора откриват съперничеството си на следващия ден (3 август) в Пирея, а реваншът е в Разград другия вторник (10 август).

" Идва времето на лудите мачове. За да стигнем там, където сме тръгнали, ни би трябвало вманиачен мач. Предполагам всички знаете за какъв противник става дума, жребият не беше благоразположен към нас. Ако желаеме да реализираме крайния триумф, пристигна време за луди мачове и за герои. Да се надяваме, че тези момчета ще ни припомнят за тези луди вечери на " Лудогорец ", след които се класирахме за груповата фаза ", сподели изп. шеф на клуба Ангел Петричев при отпътуването за Атина с под наем полет от Варна тази заран.

 

Лига на конференцията

Далеч по-благосклонен беше жребият за останалите ни два евроучастника - носителят на Купата на България " ЦСКА-София " и вицешампионът " Локомотив " (Пловдив). Ако преодолеят III прелиминарен кръг в Лигата на конференцията, те ще имат релативно лесни противници в плейофите за влизане в групите на новоучредения трети по мощ шампионат на УЕФА.

При кран триумф в идните два мача с хърватския " Осиек " (5 / 12 август) столичани ще се изправят против уелския " Дъ Ню Сейнтс " или чешкия " Виктория " (Пилзен). " Червените " вероятно ще са посетители в първия мач на 19 август и ще домакинстват в реванша на 26 август.

Ако отстраняват датския " Копенхаген " (5 / 12 август) пък, пловдивчани ще мерят сили с по-добрия всред грузинския " Динамо " (Батуми) и турския " Сиваспор ". " Черно-белите " също биха били посетители в първия и домакини в ответния мач надлежно на 19 и 26 август.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР