Втори октомври беше възможно най-ужасната дата за избори. Изборите, които

...
Втори октомври беше възможно най-ужасната дата за избори. Изборите, които
Коментари Харесай

Какво казват звездите? 2 октомври – най-ужасната дата за избори

" Втори октомври беше допустимо най-ужасната дата за избори. Изборите, които се организират на назадничав Меркурий, или се повтарят, или да свързани с неприятни събития за водачите, които ги печелят. В небето имаше аспект Меркурий-Нептун, който носи комплицираност. Датата, на която се организираха изборите, беше неподходяща ", уточни астрологът Мира Кунева е ефира на " България заран ".

По думите ѝ Сатурн работи доста крепко в картата на България и ще работи до края на февруари. Прогнозата ѝ е за доста стрес, доста спорове и ограничавания.

" До края на февруари обстановката ще бъде доста сложна и ще бъде невероятно да се намести към по-добро ", добави тя.

" По-добри резултати в картата на България се следят от март следващата година до май. Май-юни ще стартира съществено наместване в настройките на хората. Ако вземем верните решения, от септември до ноември 2023 година в картата на България има много положителни въздействия, които да покажат по какъв начин можем да излезем от рецесията ", посочи астрологът пред Bulgaria ON AIR.

Кунева сподели, че на 25 октомври има слънчево затъмнение, а по-късно в първата половина на ноември - лунно.
" Слънчевото затъмнение визира страните и техните водачи. Това затъмнение попада върху Плутон в картата на Украйна и е допустимо до няколко седмица по-късно да настъпят някакви огромни промени. Плутон е знак на трансформации и нуклеарни сили. Целият международен ред ще стартира да се трансформира ", посочи гостът.

По думите ѝ през февруари месец Плутон влиза във Водолей.
" Това постоянно е огромна смяна за целия свят, която ще продължи в идващите 2-3 години. Другата огромна смяна ще бъде влизането на Сатурн в Риби през март месец на 2023 година. През 2021-2022 година имаше аспект на Сатурн с Уран, който постоянно е предизвиквал международни и стопански рецесии. Големите промени ще дойдат, когато този аспект се разпадне и Сатурн влезе в Риби. Определено там той не е мощен, тъй че новите трендове в света ще станат по-силни ", съобщи Мира Кунев.

И заключи, че към края на ноември в картата на България има обстановка, която може да даде бъдещи визии за това какво ще се случи, само че не вижда опция за сформиране на кабинет.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР