Втори ден търсят изчезналия от къмпинг край Варна мъж. 28-годишният

...
Втори ден търсят изчезналия от къмпинг край Варна мъж. 28-годишният
Коментари Харесай

Иван изпратил смс с координати на баща си в неделя, оттогава следа от него няма

Втори ден търсят изчезналия от къмпинг край Варна мъж. 28-годишният Иван Йорданов е в неопределеност от неделя. Изпратил е смс на татко си и джи пи ес координати. След това диря от него няма.

„ Сигналът за изгубването на Иван е получен от татко му в 19:40 ч. в неделя. Веднага са подхванати ограничения. Установихме, че 28-годишният мъж е приказвал с татко си по телефона и му е споделил, че се е изгубил и батерията му ще падне. Чувала се е мощна музика. По-късно е изпратил местоположението си. Бащата незабавно потегля по следите му. Преминава през изоставеното военно отделение и стига до гората, където би трябвало да е сина му. Двамата отново приказват по телефона. Бащата показа, че синът му е звучал сънен и комплициран ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” по NOVA кметът на с. Любен Каравелов Иван Димитров.

Той добави, че полицията е разговаряла и с приятелите на момчето. „ Те обясниха, че за последно са го видели в 02.00 ч. през нощта. После той се е отдалечил в гората. Събитието, на което е участвал се е състояло на нерегламентирано място. Имало е сцена със мощна музика. Присъствали са и хора от други страни. Партито се провело в затворена Фейсбук група ”, сподели още Димитров. По думите му в издирвателната акция са включени и кучета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР