Втори ден министър-председателят на България лъже, че евродепутатите на БСП

...
Втори ден министър-председателят на България лъже, че евродепутатите на БСП
Коментари Харесай

Нинова: Борисов втори ден лъже за БСП, за да избяга от конфуза с Унгария, в който сам се вкарва

Втори ден министър-председателят на България лъже, че евродепутатите на Българска социалистическа партия са дали своят вот против Унгария, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание.

Ние имаме четирима евродепутати, от които единствено един - Сергей Станишев, е дал своя вот за наказания против Унгария, посочи тя. Нинова прикани Бойко Борисов да гледа към неговата група, като уточни, че Ева Майдел се е въздържала при гласуването.

Тя означи, че в този случай най-важното е по какъв начин България ще показа позицията си в Съвета на Европейски Съюз, където може да се постанова несъгласие и да се спре този развой. "Думата там има само министър-председателят Бойко Борисов ", уточни Нинова. "От неговите досегашни изказвания разбираме, че едно приказва в България, друго - там ", сподели тя. Нинова позволи, че, с цел да избяга от конфуза, в който самичък се вкарва и от двойната външна политика, която прави, лъже за Българска социалистическа партия. Вчера го направи - замълчах, през днешния ден още веднъж го повтаря, означи тя.

Според водача на Българска социалистическа партия във всички страни, в които има проблеми с демокрацията, би трябвало да се вземат ограничения, само че мярката не е лишаване на глас, тъй като това води до разделяне и разпад на Европа, а не до обединена и мощна Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР