Втората вълна на COVID-19, социалното отражение от пандемията, както и

...
Втората вълна на COVID-19, социалното отражение от пандемията, както и
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Ще наблюдаваме шарен парламент

Втората вълна на COVID-19, общественото отражение от пандемията, както и напрежението сред институциите въздействат върху настройката на обществото. И макар че към момента не е ясна датата на парламентарните избори, от "Алфа Рисърч " излязоха с изследване за публичните настройки.

То е осъществено в интервала 15 – 21 декември 2020г., измежду извадка от 1017 пълнолетни поданици от цялата страна.

Според него има минимална преднина на ГЕРБ и дребна на левицата – 24, 3% за ГЕРБ и 21,8 на 100 за Българска социалистическа партия. Убедените, че ще гласоподават, са 49,6%.

Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в и политическата му групировка остава трета политическа мощ с малко над 10% пък, разяснява данните социологът Боряна Димитрова.

„ Демократична България “ също е със съществени благоприятни условия за идващия парламент, както партията на Мая Манолова „ Изправи се.БГ “. Обединени патриоти не съумяват да прескочат изборната преграда.

Наблюдаваме пъстър 6-партиен парламент, може и да се наложи тройна коалиция, с цел да има ръководещо болшинство. Движение за права и свободи ще са много сериозен фактор, най-малко досегашните настройки “, сподели още Димитрова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР