Втората седмица на февруари ще бъде белязана от интересни транзити

...
Втората седмица на февруари ще бъде белязана от интересни транзити
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата от 06.02 до 12.02: Коя зодия да очаква ЛЮБОВ и коя ПОВИШЕНИЕ

Втората седмица на февруари ще бъде белязана от забавни преноси на планетите Марс, Меркурий и Венера, които ще дефинират вектора на доста събития от всекидневието и ще очертаят главните трендове. Планетата на " дребното благополучие " - Венера - образува секстил с Уран на 8 февруари. Дори и най-сдържаните персони се оживяват прочувствено по време на този аспект, те стават по-общителни и освободени, което има най-положителен резултат върху партньорствата.

Творческите персони, изключително тези, които се занимават с изкуство, ще получат нови порции ентусиазъм и даже ще могат да основат шедьоври по време на този забавен аспект.

Онези, които са потопени в бизнес процесите, също ще открият нови вероятности и благоприятни условия за себе си. А тези, които се занимават с политика, просвета или обществени действия, ще усетят още един кръг от известност, който може да се популяризира отвън нормалната им среда.

Що се отнася до сантименталната сфера, то секс въздействието на Венера и Уран няма да работи доста еднопосочно. Внезапни запознанства, прерастване на другарствата в полови връзки и трендове за занемаряване на признатия в обществото морал.

Но това даже не е цялостен лист на вероятните събития от този аспект. Изпълнението за всеки човек ще бъде самостоятелно, според от персоналния хороскоп и хороскопа на съгласуемост с планувания сътрудник.

Секстилът на Марс и Хирон на 11 февруари е комплициран, само че в това време положителен.Той ще даде опция на мнозина да схванат себе си, да разрешат някои от тайните на своето подсъзнание, като трансферират последното на равнището на осъзнаването. А също и да се сбогуват със остарели житейски сюжети, които са им пречили да продължат напред.

Що се отнася до Меркурий, на 10 февруари той ще се свърже с Плутон и това двусмислено влияние ще бъде усетено от всички без изключение. Засилване на организационните умения, опция за възстановяване на финансовото ви положение, продуктивна работа в екип може да се редуват с безумни проекти и планове, бързане, пътни произшествия, проблеми по време на полети.

Желанието за взимане на радикални решения ще бъде особено за тези, които се занимават с бизнес, публицистика, просвета или литература. Актуални могат да станат въпроси, свързани с завещание, налози, заеми, мита, задължения или прехрана.

При изключително сензитивните може да стартира бодърствуване, да се появят необикновена нервност и възбудимост. По това време доста може да се реализира посредством словото, убеждаването. По най-ярък метод тези качества ще се проявят при тези, които имат мощно изразен осми дом или натален Плутон в персоналния си хороскоп. Много хора ще сменят нормалното си местоживеене през този интервал.

Транзитите през втората седмица на февруари ще имат най-силно влияние върху Скорпиона и Овена, защото Плутон и Марс са шефове на тези външно разнообразни знаци.

Интересна ще бъде седмицата за знаците, свързани с Венера - Везните и Телецът. Te най-вероятно ще имат извънредно прочувствен интервал, като ще желаят да се забавляват, да правят импулсивни дейности, оставяйки всички проблеми на назад във времето.

Близнаците, Стрелците и Водолеите ще бъдат заети с решаването на значими настоящи проблеми, Като на Близнаците ще им липсва независимост на деяние, а Стрелците, в противен случай, ще получат дълго чаканата опция за реализиране на отдавнашните си хрумвания.

Раците и Рибите, ще бъдат ангажирани с преоценка на полезностите, както на своите, по този начин и на непознатите, а крайните заключения ще бъдат парадоксални.
Козирозите, сходно на Девите, ще създадат всичко допустимо да запазят прочувствен надзор, а продуктивната работа през седмицата ще им помогне да се разсеят от някои персонални спорове.

Разберете в изложба какво ново ще се случи в живота на всеки зодиакален знак през идната седмица:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР