Втората порция осминафинали в Шампионска лига идва с обещаващи зрелище

...
Втората порция осминафинали в Шампионска лига идва с обещаващи зрелище
Коментари Харесай

Нови зрелищни коефициенти от Betano за Шампионската лига

Втората порция осминафинали в Шампионска лига идва с обещаващи представление мачове, а дава отговор с подобаващи оферти. В края на февруари е време за нови борби от етапа на директните елиминации в най-престижния клубен шампионат.

Носителят на трофея от предходната година Челси ще продължи отбраната на купата си. “Сините” от Лондоне, които завоюваха втория си трофей в шампионата през 2021 година, се изправят против Лил. С коефициент към 1.40 за победа Бетано дефинира Челси като любимец в първата среща, а триумф на гостите се прави оценка на 7.70. Лил демонстрира неприятна форма в последните седмици, като отпадна от шампионата за Купата на Франция, а в шампионата позволи провали от Брест с 0:2 и от ПСЖ с 1:5.

В Шампионската лига обаче първенецът на Франция се разписа и в трите си гостувания досега – победи Севиля с 2:1 и Волфсбург с 3:1, само че загуби то Залцбург 1:2. Опцията двата тима да вкарат в мача носи коефициент от 2.00. През 2019 година двата отбора се срещнаха в груповата фаза на шампионата, като Челси завоюва и двете срещи с по 2:1. Затова поглеждаме и към коефициент за над 2,5 гола в мача, а той е 1.70. В последните си два мача вкъщи в Шампионската лига Челси завоюва два пъти с по 4:0 – против Малмьо и Ювентус.

Ще успее ли “жълтата подводница” да потопи “Старата госпожа”?

Също на 22 февруари първенецът в групата на Челси – Ювентус ще се насочи към Испания за среща с Виляреал. Според Бетано силите в първата среща са изравнени - за домашен триумф коефициент е към 2.80, а за победа за гостите – 2,70. Италианците имат два трофея в шампионата, само че и седем изгубени финала, като последно стигнаха до борба за купата през 2017-та. Двата тима в никакъв случай не са изправяли един против различен до момента в евротурнирите. В груповата фаза във всички мачове на Виляреал имаше най-малко по два гола, а четири от тях видяхме даже над 2,5 гола. Сега тази алтернатива носи коефициент от 2,10. Ювентус обаче обича да е спестовен, като завоюва три пъти с по 1:0 в групата си. Затова под 2,5 гола е 1,75.

На идващият ден в Шампионската лига също ще е забавно.В конфликт на първенците Бенфика посреща Аякс. Двата клуба имат общо шест трофея в Шампионската лига, само че те са обратно в годините. Нидерландците впечатлиха в групата си, където записаха шест победи, в това число две над различен португалски гранд – Спортинг Лисабон. Победа на гостите е оценена на 2,07, а двоен късмет Х2 – 1,33. Не подценявайте Бенфика, който изхвърли от шампионата Барселона, завършвайки втори в групата си. Само в един мач досега на португалците в шампионата видяхме голове в двете порти, само че пък Аякс записа единствено две сухи мрежи в шест мача. Двата тима да вкарат се изплаща при 1.60, а над 2,5 гола – над 1.70. За последно двата отбора се срещнаха в шампионата през 2018. Аякс завоюва в Амстердам с 1:0, а в Португалия направиха 1:1.

На 23 февруари има и още един сблъсъ к от осминафиналите.На „ Уанда Метрополитано” в Мадрид Атлетико ще се изправи против. И двата тима са в неприятна форма, само че с обичаи в шампионата, макар че до момента не са се изправяли един против различен. Англичаните имат три трофея и два изгубени край, а испанците три пъти стигаха до борбата за купата, само че и трите пъти се провалиха – през 1974, 2014 и 2016 година Бетано дава леко преимущество на Атлетико – 2.45 за тяхна победа, против 3,00 за триумф на гостите. Може да потърсите опцията голове и две порти – 1.80. В пет от шестте мача на Манчестър в групата имаше попадения в двете порти, като това се случи и в три от дуелите на Атлетико.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР