Втора категория московски слуги ни превърнаха във втора категория натовска

...
Втора категория московски слуги ни превърнаха във втора категория натовска
Коментари Харесай

Дори за Радев трябва да е ясно: След режимите на Хитлер и Сталин, идва този на Путин

Втора категория московски прислужници ни трансфораха във второкласен натовска страна!

Жалък рев се чува от страна на Президента и Правителството, за какво от Кремъл не ги почитат, а напряко ги подминават.

Вижте реакцията на Румъния, след съветския ултиматум, която желае усилване на натовските структури на своя територия и чуйте кремълските пропагандни мантри, които тиражира посредством БНР шефът на Стратегическия съвет на Президента. Свързваният с ВИС и Мултигруп Държавна сигурност сътрудник “Майстора ” доразвива тезите на своя патрон, “миротвореца ” и “демилитаризатора ” на Черно море, Радев, като изяснява, че в случай че напрежението ескалира до действителна конфликтност страната ни ще бъде сред чука и наковалнята.

Между чука и наковалнята си тогава, когато си в разкрачено състояние, в което са ни сложили тези, които ни ръководят. Между чука и наковалнята си тогава, когато не си нито чук, нито наковалня. Ако не сме част от натовския чук, ще се превърнем в съветска наковалня.

Трябва да е ясно на нас и на нашите европейски и натовски съдружници, че режимът в Москва се преценява единствено с един мотив и това е аргументът на силата. Границите на Кремълската експанзия ще се простират до границите на страните от НАТО или на Китай.

Ако Свободният свят не се е поучил от грешките, които позволи с режимите на Хитлер и Сталин, ще ги повтори с режима на Путин.

От фейсбук профила на Иван Сотиров
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР