Втора доза интересни чужди и български артисти се включват към

...
Втора доза интересни чужди и български артисти се включват към
Коментари Харесай

AKUA NARU и CHILDREN OF ZEUS се присъединяват към SOFIA LIVE FESTIVAL

Втора доза забавни непознати и български актьори се включват към програмата на, който ще се организира на 23-ти, 24-ти, 25-ти и 26-ти юни 2022 година в и Арена София ( Колодрума) в Борисовата градина.

AKUA NARU , CHILDREN OF ZEUS, Lunikk и The Kobras се причисляват към досега оповестените Lola Marsh , DENA, BABÉ SILA, Нова Генерация и Каке? .

След два изцяло разпродадени концерта в София, хип-хоп любимката с несравним глас AKUA NARU идва заредена с още доста нова музика, която българските й почитатели ще чуят на 26-ти юни 2022, на Арена София. Магетичната певица ще показа най-новият си албум " The Black magnificent ", който би трябвало да излезе тази пролет. Проектът е в титанично съдействие с основаното в Бруклин дуо The Ruff Pack (Matthias Loescher, Stephan Kondert). Колаборацията слага на напред във времето класическата политическа и поетична лиричност на AKUA NARU , рамкирана от присъщия тон на The Ruff Pack. В " The Black magnificent " тандемът сполучливо прескача от hip hop през soul, trap до jazz, та даже и до към момента неоткрити стилове. Албумът приказва за фокуса на AKUA върху силата, устойчивостта и великолепието на " тъмната раса ". Песните оферират на публиката едно музикално странствуване, преминаващо от скорошното ѝ майчинство и основаване на нов живот, до скръбта за безсмислената загуба на незаслужено убитите. The Black magnificent” е освен това от албум, това е прекарване, което приказва за разбиранията им за музиката като метод за влияние и зов за прояви на деликатност, наслада и междуличностна правдивост.

Children of Zeus е соул план на двама от най-уважаваните актьори в Манчестър Konny Kon и Tyler Daley. Те ще се качат на сцената на преди AKUA NARU на 26-ти юни на Арена София. Konny Kon е DJ, MC и бийтмейкър, по прочут като час от Broke’N’English, дружно с сътрудниците си от Mancunians DRS и Strategy. Tyler Daley, прочут още като Hoodman, се трансформира от уважавано MC и артист в един от най-търсените соул артисти напоследък, който записва вокали за имена като Goldie, LSB, Soul II Soul`s Caron Wheeler, Lenzman, Lisa Mafia, Bugsy Malone и други Докато актьори като Dub Phizix, Chimpo, Zed Bias и Levelz основават течения в D&B, Bass и Grime музиката, Children of Zeus идват, с цел да пречупят наклонността и да покажат душевната страна, която е доста нужна, с цел да продължи богатата музикална история на Манчестър. През последните няколко години дуото издава песни под шапката на First Word Records.

The Kobras се ражда в бурните морета на Лондон през 2020 година,съчетавайки българския източен мистицизъм и английския цинизъм. Тяхната музика носи достоверен мощен рок тон, който ще ви накара същински да се забавлявате на 24-ти юни в. Вокалистката Деси Баева, която е родом от България и роденият в Лондон китарист Хари Такър, основат собствен личен неповторим тон, с помощта на разнородните си музикални въздействия преминаващи от Jimi Hendrix до Moon Duo и Gil Scott-Heron до The White Stripes и The Beatles.

Lunikk е поп дуо от София, което се събира през 2019г., само че към този момент има задоволително хрумвания, с които да сглобят цялостен албум, които ще чуем на най-хубавата клуба сцена - на 23-ти юни . Кристина и Дени екипират своята стая с задоволително техника, която им разрешава да стартират да строят своя " Нереален град ". Кристина е зад микрофона и текстовете, до момента в който Дени реди бийтовете/инструменталите, по които гласът ѝ върви.

могат да бъдат открити в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 40лв. за един ден и 60 лева за двата фестивални дни, 25-ти и 26-ти юни 2022, на Арена София . Поради ограничавания потенциал, билетите за 23-ти, 24-ти в ще бъдат единствено еднодневни.

За повече информация и всички вести към може да следите страница на фестивала във Фейсбук: и инстаграм профила:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР