Всяко забавление на сайта winbet.bg носи шанс за награда Тегленето ...

Всяко забавление на сайта winbet.bg носи шанс за награда Тегленето

Тегленето за голямата награда в GRANDE Бонус игра на WINBET ще бъде тази неделя

Всяко развлечение на уеб страницата winbet.bg носи късмет за премия

Тегленето на печелившите в ще бъде е неделя, 31 октомври, тогава ще стане прочут и получателят на Голямата премия – извънреден, петзвезден уикенд с уникални забавления и прекарвания за двама в Дубай. В същото изтегляне ще бъдат разпределени и 60 парични бонуси, най-голямата от които ще доближи 5 000 лева

Тегленето на наградите ще бъде излъчено на живо в и на WINBET след 21:00 ч. В тегленето ще вземат участие всички абонати на уеб страницата, които в срока сред 10 и 31 октомври са спечелили талони за присъединяване в разпределението на печалбите в GRANDE Бонус играта.

Залози, сложени на игрите в секциите и на уеб страницата на обща цена най-малко 100 лева носят на консуматорите по един ваучър за присъединяване в тегленето на наградите. По един ваучър за присъединяване носят и всеки 50 лева в сложени залози с действителни средства в секциите, и. Колкото повече талони имат участниците, толкоз по-голям е шансът им да спечелят някоя от страхотните награди в GRANDE Бонус игра на WINBET.

Oт старта на играта над 120 абонати на уеб страницата winbet.bg спечелиха парични бонуси на обща цена 30 000 лева и предметни награди – смарт телефони iPhone 13 Pro и таблети iPad 9.

Играта макар че няма да завърши с тегленето на тези печалби. През ноември, всички нови и сегашни консуматори на уеб страницата winbet.bg още веднъж ще могат да се включат в GRANDE Bonus играта на WINBET, като този път ще се състезават за още по-големи седмични и месечни парични бонуси, както и нова, изненадваща Голяма премия.

Източник: gong.bg