Всяко решение на правителството оттук нататък ще се превръща в

...
Всяко решение на правителството оттук нататък ще се превръща в
Коментари Харесай

Соцдепутатът Симов не вярва властта да изкара в този вид до евроизборите

" Всяко решение на държавното управление оттук насетне ще се трансформира в рецесия . Конструкцията към този момент е счупена. Въпросът е по кое време този, който твърдеше, че най- значимата му задача е да резервира структурата, ще го осъзнае. Счупено е доверието ", разяснява пред БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

" Опасявам се, че ръководещите нямат лукса да могат да кажат, че тъмната, черна опозицията е уредник на всичко това ", изясни той и добави, че има действителен публичен развой, който разсънва гражданско неодобрение . Ако властта желае да упрекна за всичко опозицията, това няма да реши казуса, з аплашена е прословутата " непоклатимост ", добави Симов.

Във връзка с оставката на Валери Симеонов оставка депутатът разяснява, че когато някой се отдръпва по лично решение, би трябвало да осъзнава за какво се отдръпва . Той дефинира брифинга на вицепремиера за апотеоз на цинизма и е засегнат, че Симеонов е оповестил майките на деца с увреждания за инструмент на опозицията.

 Нинова: Симеонов подал оставка, с цел да обезпечи успокоение на държавното управление
Нинова: Симеонов подал оставка, с цел да обезпечи успокоение на държавното управление

Оставката на Симеонов е единствено щрих в по-голямата карта съгласно Българска социалистическа партия

" Колкото и да чуваме патетични уверения за положително ръководство, виждаме, че в Оперативна програма текат буреносни процеси . Мога да си показва по какъв начин Сидеров и Симеонов ще съжителстват дружно на парламентарните банки. Всякакви уверения, че болшинството е устойчиво , че ръководството знае какво прави, звучат като красиво благопожелание, изпразнено от действителен смисъл ", разяснява Симов.

" Не имам вяра, че нещо е в положение да спре отлива на доверие. Дали ще се удължи животът на настоящия кабинет- това е като да се опитваш да вдъхнеш живот на мъртво тяло. Според мен политическите събития се движат със страшна мощ . Има процеси, изтървани от надзор, и нямам доверие властта, в този си тип, да изкара до европейските избори ", изясни соцдепутатът.

Александър Симов разяснява, че Българска социалистическа партия поддържа, само че не стои зад митингите , а протичащото се е натурален развой на неодобрение .

 Каракачанов: Правителството е устойчиво
Каракачанов: Правителството е устойчиво

Ще се извършва програмата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР